keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Hauskaa loppiaista
Värjäsin hiukset viime viikolla kuvan värillä ja vielä tänä iltana uudestaan, koska väri on epätasainen. Ennen mulla oli vaaleamman ruskeet, joissa oli vaaleita raitoja, joten raidat paistaa vielä osittain värin alta. :)
Huomenna alkaa koulu ja rutiinirytmiin palaaminen tekee tosi hyvää mulle. :) Oon sillon paljon pirteempi, vaikka eihän se koulu kivaa ole. Nyt tänään pitäis mennä jo 11 sänkyyn, että jaksais nousta aamulla.

Tällästä tänään

Kuvienlaatu on tosi huono, anteeks. Olin puol neljän aikaa 'kuvailemassa' ja oli jo hieman hämärää. Aion vielä kuvailla huomisen postauksiin, mutta en kerro mitä! :D Nyt meen värjäileen hiuksia (äiti värjää):-D ja valkkaan huomisen päivän vaatteet. Hyvää loppiaisen-iltaa!

4 kommenttia:

 1. Mäki värjäsin viimeks tolla, tosin eri sävy :) Kerro sit tuliks tosta sopiva vaii liian tumma! Heeei nyt en malta oottaa huomista! :D Kauhee sä oot ;)

  VastaaPoista
 2. nanna: No tulin kyl vähä liian tummat :s Ei ne ihan mustat oo mut tositositosi tummanruskeet ja näyttäää kyl iha mustilta aluks :D No toivottavasti pesu vähän haalentaa niitä.

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanaksi oot sivusi pistänyt :) Koitan itsekin päivittää sivujani ja käydä täällä lukemassa muiden blogeja...tulen pian uudestaan sisko-kulta!
  hei tiedäthän sen, että olet maailman paras sisko <3
  Koita jaksaa hempeilyjäni, koska kello on nyt yöllä 2.30

  VastaaPoista
 4. mannapuuro:Kiittikiitti :> Joku on vähän valvonu myöhään :o keskustellaan tosta paras sisko jutusta myöhemmin :D

  VastaaPoista

Kiitos palautteestasi!