tiistai 26. tammikuuta 2010

I do not know whether I am happy
Tälläiset lähti eilen tilaukseen hennesiltä. Ensimmäinen paketti tulee helmikuun alussa.

Nyt on sitten 10 lukijaa täynnä, kiitos ! Se tulikin nopeemmin mitä osasin oottaa (oon ilonen pienestä), jotenka arvontapalkintoa en oo vielä ehtinyt hankkia. Mutta järjestän arvonnan niin pian kuin mahdollista ja lukijaksi saa silti liittyä, vaikka toivottu määrä jo onkin. :)
Tänään oli koulussa ihan normi päivä ja huomenna on ihana pöivööö 2 tuntia mmp:tä eli maa-ja metsätalous sekä puutarhan hoito. Se on sellane valinnainen. :D Sitte matikkaa ja ruottia ja 2 vikaa tuntia köksää ja heti koulun jälkeen on lenttis, jos sitä siks voi sanoo, koska pelataa millo mitäkin. :--D
Kävin myös ratsastamassa melkein kolmen vuoden tauon jälkeen ja hyvinhän se meni. Luulin että taito olis ruostunu tai kai se nyt vähän onkin, mutta tuntui ihan tutulta olla siellä heposen selässä. En mä kun kävelly ja ravannu, koska pakkasta oli -20 astetta. O__o Kun ilmat tästä lämpenee täytyy mennä uudestaan, koska meiän lampaat on siellä niin se käy helposti.
Läksyt on tehty, huh. Jouduin kertoo ruottiks siitä "jos rakastat" elokuvasta, koska meiän ope vähä innostu.-.- No kirjotinhan mä huikeet puol sivuu ! Kohta meen suihkuun, mutta tsekkaan kaikkien blogit ensin. Jos tänään pääsis vaikka nukkuun vähän aikasemmin. Good night !

Muistakaa osallistua Jennin arvontaan !

3 kommenttia:

 1. Osallistun mielelläni siihen arvontaan :--D

  Ihania juttuja pistit tilaukseen ! Mullekkin tulee hennesiltä paketti piannoin (-:

  VastaaPoista
 2. Oi olis tosi siistii päästä ratsastaa pitkäs aikaa! En oo monee vuotee käynny. Mut mulla saattaa (toisinku sulla) olla ne taidot kyllä ruosteessa :D

  VastaaPoista
 3. Oona: no hyvä tietää, ilmottaudu vielä sitte ku sellane postaus tulee :>
  no kiva juttu :)

  Jennakaroliina: no emmä usko, se tuntu mustaki tolta mut sit ku meni selkään niin rentoutu. paitti riippuu millane heppa on alla. :)

  VastaaPoista

Kiitos palautteestasi!