tiistai 9. helmikuuta 2010

.

Näytän kuulemma Twilightin Bellalta. o__O En oo ite koskaan kattonu niitä leffoja, mut kun kuvista kattelin nii en nää yhdennäkösyyttä.
Ei oo oikein mitään erikoista postattavaa ja kuvakin on vanha. Oli vaan pakko tulla kertoo vähä mun päivästä. :D Ensinnäkin aamulla meni sähköt kahesti ja taskulampun valolla etin vaatteita, meikkasin yms. No kolmannella tunnilla oli äikkää ja meillä ei ollu opee. Poijjaaat laitto telkkarin päälle->musaa, sitte ne heitteli toisiaa teippipalloilla, huusi ja levitti meiän reppuista kirjat maaha. :D Me tytöt mentii kiltisti tekee tehtävää käytävää. Ihme ettei siitä viereisestä luokasta tultu valittaa. :) Vikalla tunnilla mulla oli se enkun sanakoe joka meni pers... Jäin viel koulun jälkeen muutaman kaverin kans tukkarii ja ihan hyvin mää osasin ne tehtävät, mutta kokeessa pää lyö tyhjää ja kun kokeet palautetaan nenän eessä on 7, jess ! Nyt aattelin kattoo netistä eilisen salkkarijakson :DD Olin mainaa luistelemas niii ei pystyny kattooo.
Torstaina on ystävyysottelu ysit vastaan opet säbässä ja mä aattelin kans mennä 'pelaa' kerta on vika vuos ja ainoo mahis. :)) Ja sit perjantaina halaillaan kaikkia ja kerätään nimiä sydämiin ja terkkuradio ja jeee huominen on sit muuten vaan kiva päivä ! Et eiköhän tän loppu viikon taas kestä. Se on moro.
ps. tajusin tässä että ku meil ei oo kaiuttimia nii noi kuulokkeet ei ny jostai syystä toimi tai toimii ne esim. mp3 mut ei konees. eli koneessa on joku vika, miks näin ?! en sitte kattonukkaa niitä salkkareita, mut onneks kohta tulee uus jakso ! 
         -salkkaririippuvainen (no ei ny oikeesti, iha)

5 kommenttia:

 1. Täällä toinen salkkaririippuvainen ;) Ihana uus banneri!

  VastaaPoista
 2. meillä on tommoset opet vs. ysit pelit aina loppukeväästä jalkapallossa, eikä ysit oo tiedettävästi ikinä voittanu. :DD
  tää sun blogi on tosi kiva, aloin heti lukijaksi. ;>

  VastaaPoista
 3. -nanna: haha XD vooi kiitos :>

  Anni: aijjaa hah :)) ai kiitos tosi paljon, positiivinen palaute on aina tervetullutta =)

  VastaaPoista
 4. Oikeesti oot ihan samannäköne! Meillä ysit vs. opet kevääl pesiksessä kai... :D Meillä halisydämmet huome.<3 :D

  VastaaPoista
 5. VEERA: aij no ehkä ihmiset näkee sit erilailla :) meil on taas keväällä pesisottelut kaikkia yläasteen luokkia vastaan. =)

  VastaaPoista

Kiitos palautteestasi!