torstai 4. helmikuuta 2010

I would like to school

Muistutan vielä, että teillä on vielä lauantaipäivä aikaa osallistua arvontaan. Voitte osallistua tähän postaukseen tai myöhempiin, mutta täällä palkinnot on esitelty paremmin.Tänään en oo ollu koulussa, koska oli niin huono olo aamulla. Illalla menin nukkuu jo 10 aikaa ja en ees jaksanu lukee enkun sanakokeisiin, joten olin ihan varma et yöllä lentää laatta. No sit aamulla kun heräsin menin suihkuu ja aattelin et jes pääsen kouluu ! Mutta kun olin saanu itteni laitettua ja lähös venaa bussia nii aloin kakoo mut mitää ei tullu. Jäin sitte kotii ja istuin vessan lattialla yli puol tuntii ja nukuinki samalla. Kyl mää varmaa huomen kouluun pääsen, mut ollu vaa ny muutama päivänä huono olo. Täällä kun sitä mahatautia on liikkeellä. En päässy ees luistelee !

Eilen menin koulun jälkeen vaulalle suvin kans ja siel vaa maattiin sängys ja jutskailtiin. Sitte lähettii kävelee joskus viiden mais pikkukirkolle päin ja matkalla käytiin kaupassa. Onneks ei ollu rahaa nii ei tullu mitään ostettua. Koulussa oli aika tapahtumarikas päivä, kun yks vähä herppas kaikille. :D

Kysyisin vielä et osaisko joku neuvoo mitä mun pitää muuttaa siinä HTML-koodissa että saisin tohon ulkoasuun pienet reunat ja vaikka ne reunat sit erivärisiks ? Kiitos. :)

3 kommenttia:

 1. aaaa! oon niin mukana tossa arvonnassa, jos vielä pääsee :-) ihan tosihyvä toi palkinto! ja tää sun blogin taso on oikeesti noussut hurjasti, kun luin äsken vanhempia postauksia =)

  VastaaPoista
 2. en muuten saanut arvontaa linkitettyä sivuilleni joten en ole mukana kuin yhdellä arvonnalla... Toivottavasti ootte siellä jo paremmassa kunnossa...
  sulla on kyllä ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 3. heidi'a: juu tottakai pääsee ! ja kiitos <3

  Mannapuuro: ookei, selvä. juu äite menee huomenna töihin ja mä kouluun :))

  VastaaPoista

Kiitos palautteestasi!