maanantai 1. helmikuuta 2010

I'm tired


Eilen me lähettiin käymään tampereella nekalassa kattoon mun veljen ja sen naisen uutta kämppää jota ne remppaa ja nuoremman veljen ja sen naisen vuokra-asuntoo hämeenlinnassa . Molemmat oli tooosi ihania, paitsi nekalassa vasta oltiin kattoo laittamassa ja vielä on tapetointia sun muuta. Se on silti jotenkin kodikas. Nuorella parilla oli jo taulut seinässä, sohva ostettuna ja kukkia ikkunalaudalla. Kaiken kruunasi ihana nenna, joka on niitten karvakorva lapsi. :)
Matkalla poikettiin kuitenkin kangasalalle pajutilalle, jossa oli viimestä päivää -50% kaikki tuotteet. Sieltä lähti mukaan peltirasia, jossa on kissankuva. Oikee hinta oli 25 euroo eli 12,50 jäi hinnaks. Käytiin myös ideaparkissa. Ostin seppälästä vihdoinkin tollaset lasit. Ne oli mulla koulussa, mut pidin niitä koko ajan tuol ylhäällä, koska ne ei vaan sovi mulle (silti oli pakko ostaa). :---D Sitte europehousesta sukkikset ystävänpäiväks ku tytöt pukeutuu prinsessoiks ja pojat parhaimpiin, mut ei noi kyllä kauheen prinsessamaiset oo ja ginasta 9,90 pitkä musta 'neule' ja 4,90 sellase vähä kulahtaneen näkösen violetin pikkumyy tunikan. :'D
Ylimmissä kuvissa päivän asua.

Tänään oli koulussa ihan rento päivä, mut nyt särkee päätä ja väsyttää. :s Huomenna on äikän koe, torstaina enkun sanakoe ja perjantaina ruottin. Nyt vaan pitäs jaksaa kattoo sitä äikkää, jotain kalevalaa, lauseenvastikkeita ym. ja väsyttää !

ps. Huomenna pitäis tulla hennesiltä eka paketti.
 Arvonta !

11 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, kivat lasit, sopii sulle hyvin! :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia ja söpö peltirasia ! :-)

  VastaaPoista
 3. Sopiihan noi lasit sulle ! vau <3

  VastaaPoista
 4. kivat nuo lasit, sopii sulle tosi hyvin !:)

  VastaaPoista
 5. Emmi: mustaki se on söpö =)

  Oona: no kiitti. <3

  Sanni: kiitos :'D

  VastaaPoista
 6. krijesa: niin mustakin, ainakin jonkun toisen päässä :>

  KAISA: mmmm =))

  VastaaPoista

Kiitos palautteestasi!