torstai 18. helmikuuta 2010

lehvaa

Uudessa toiminnantäyteisessä Sherlock Holmes -elokuvassa Arthur Conan Doylen tunnetuin hahmo pääsee esittelemään legendaarisen älynsä veroisia kamppailutaitojaan elämänsä yhteenotossa. Yhdessä uskollisen apulaisensa Watsonin kanssa Holmesin on päihitettävä viimeisin vihollisensa ja selvitettävä kohtalokas salajuoni, joka saattaisi koitua koko Englannin turmioksi.
 Tää viikko on ollu kiireinen niinku postauksien määrästä huomaakin. Vapaa-aika on menny kokeitten lukuun, seurakunnan juttuihin, kavereitten kans hengaamiseen, rastastamiseen ja niin eilen vai toissapäivänä pelasin ekaa kertaa farmvillee ! :D Ihan hauska peli. Tänään koulupäivä meni sika nopeesti ja liikassa oli luisteluu. Meillä ei ollu opee nii pelailtiin sit keskenään ja tokalla tunnilla menin jätkien kans pelaa futislenttistä. Oliiiii kiva peli. :)
Huomenna mennään vapaa-ajalla, mutta koulusta kattoon tota sherlock holmesii. Se on vapaaehtonen, mut maksaa vaan viis euroo eli tottakai mä oon menossa. Paluumatkalla käydää syömäs hesepullaaki ilmatteeks joten kyllä kelpaa. :DD Kotiin tulla vasta joskus yöllä, joten postausta ei tule myöskään huomenna.
Meikä suuntaa ruottinkirjan ääreen, koska huomenna on isokoe ja siitä ei hyvää seuraa !

Kattokaa ihanat palkinnot TäÄlTä !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!