keskiviikko 10. helmikuuta 2010

meitin koti


Meiän edellinen talo, jossa asuin sellaset 12-13 vuotta.
edestä:

takaa:

Uusi koti, jossa oon asunu nyt vähä yli vuoden.
edestä:
toinen pääty:
 
takaa:


Oon asunu tosiaan ekat reilut 10 vuotta samassa talossa, mutta sitten alettiin rakentaan isomummin ja sen vanhempien tontille uutta taloo. Siinä välissä asuttiin kahessa eri rivitaloasunnossa ja toinen kämpistä oli aika järkky, koska naapurit oli ihan sekopäitä ja asuntokaan ei missään sviittikunnossa ollut. No onneks saatiin talo valmiiks v. 2008 ja päästiin viettään joulua tänne, vaikkakin kaikkia tavaroita ei oltu ehditty edes laittaan paikoilleen. Paikka oli jo entuudestaan tuttu, koska monet kesät on täällä vietetty. 
Alakerrassa on eteinen, aula, olohuone, porukoitten makuuhuone, keittiö+ruokailuerkkeri, vessa, pukuhuone, pesutilat+sauna, kodinjoitohuone ja toisessa päädyssä tekninen tila.
Yläkerrassa on aula(olohuone), veljen(vieraitten) makuuhuone, mun huone, iskän työhuone, vessa ja vaatehuone(kaatopaikka).
Täällä on kyl ihan jees asuu. Luulin aluks et tääl sit pidetään paikat siistinä, mutta jostain kumman syystä yhtä sekaselta tuntuu kun vanhassa kodissakin. :)
Tästä päivästä ei oo mitään erikoista kerrottavaa, joten meen tekeen läksyt ja harjotteleen vähän matikan kokeeseen jos jaksan.
ps. molemmat talot on ite tehty (siis ei oo ostettu vanhana). :'D

Osallitukaas arvontaan !


7 kommenttia:

 1. Teidän talo näyttää aika kivalle :-)

  VastaaPoista
 2. Täydellinen talo! Arvaa vaan oonko kade? :D Aina ku oon miettiny minkä laisessa talossa haluun sitte aikuisena asua ni se on just tollanen! :)

  VastaaPoista
 3. ihana talo! tooosi iso, kelpais! =)

  VastaaPoista
 4. Hah. :D Miten teijän piha on oikeesti noin siisti? Meijän talo valmistu siin 2007 ja tääl oli viel viimekesän nii hitosti roinaa et olis varmaa saanu toisenki samankokose talon rakennettuu (n. 220 neliöö). :D Nyt kyl on esim. harkoist päästy eroo ku iskän veli on rakennusmies ni lahjotettii sille. :D:D

  Mut ihana talo.<33

  VastaaPoista
 5. VEERA: emmätiä, iskä sen siisteydestä huolehtii vaikka tossa yhessä kuvassa on vielä hiekatkin levittämättä. :) no pistäs säkin sitte joskus teiän talosta kuvia !

  VastaaPoista

Kiitos palautteestasi!