perjantai 26. maaliskuuta 2010

morooo

Huomenna kello 10.00 on lähtö isoskoulutukseen, mut onneks se on seurakuntalassa, johon on meiltä n. 100m. Siellä sitte valitaan riparille tulevat ryhmät ja suunnitellaan iltaohjelmia. Voi tulla kiva päivä ! Sunnuntaina aamusta lähetään kotiin. Toivottavasti ei tuu hammas siellä enempää kipeeks. Kävin kyllä hampulääkäris niin se sano, että ei siellä mitään reikiä ole. Täytyy ny kattoo.
Tässä jtn kuvia:

Tälläsiä suihkugeelejä, body lotioneita ym. suoloja 'löysin' meiän pukuhuoneesta. Näitäkin vois varmaan käyttää joskus. :)
Nää sain joskus ystävänpäiväks riikalta ja en oo raskinu käyttää enempää ! Ihania tuoksuja.
Ootan kesää, että pääsisin hölkkäileen (ois ainakin tavote). :DD Ja siinä samalla ruskettuis ihanasti. Sais mahaa ja jenkkakahvoja vähän pienemmäks ja jalkoja timmimpään kuntoon. :)) Luulot on kovat.
Muistakaa kääntää kellot la-su välisenä yönä. :) Hyvää viikonloppua !


5 kommenttia:

 1. Hei! Laitoin mun blogini vaan kutsutuille käyttäjille ku rupes ärsyttää nii paljo, et jos haluat jatkossaki lukee, ni lähetä viestiä glamorousmind@luukku.com! :-)

  VastaaPoista
 2. kiva blogi sulla=) kurkkasin noita aikasempiakin postauksia! Sait uuen lukian: D

  VastaaPoista
 3. ihania tuoksuja! :p oon kans ollu isosena sillon joskus ja se oli hauskaa :-D rupeenki nyt seurailemaan sun blogia! :)

  VastaaPoista
 4. yasmin: kiitti paljon !

  linnea: kiitos ja kiva kun täällä käy porukkaa vaikka blogin taso ei oo vielä kauheen hyvä. :>

  VastaaPoista
 5. Ihanan herkullisia värejä noissa sun vartalojutuissa!=) Osaaks sanoo mistä noita alimmaisia mitä olit saanut lahjaks vois ostaa myös ittelle kun näyttää niin kivoille, että haluisin omaanki kylppäriin!=)

  VastaaPoista

Kiitos palautteestasi!