maanantai 3. toukokuuta 2010

oho, onko tää totta ?

NYTNYTNYTNYTNYT !!!!! Oon tosi vihanen ittelleni, etten oo saanu kirjotettua tänne pitkään aikaan. :D Viimeinen juttu tullu pääsiäisenä, huhhuh, ja nyt oli just vappukin !
Kaikki valtakunnalliset kokeet on ollu, mutta vielä on normikokeita jäljellä. Kyllä se tästä pian helpottaa ja leirikouluunkin on enää noin kolme viikkoo. Liikkatunnit on ollu aika hauskoja ku ollaan tanssittu poikien kans valssia, jenkkaa, humppaa ja jtn sellasiii... ja ite kun en osaa tanssia niin mukavat naurut aina saan aikaan. :))
Vappuna olin tampereella kristuspäivässä ja oli ihan jees...kotiin tulin vasta yhen maissa. :D Meillä oli tässä riparin alkujakso ja siellä pidettiin ensimmäiset ryhmikset, pääs vähä ensimakuu siitäkin. 
Tää mun postaus on vähän 'pompin sinne ja tänne' -tyylinen, mutta tällästä se on kun ei kirjota tänne.
Ja niin, sain eilen oman LÄPPÄRIN !! Oon niin innoissani ja dataillessa varmaan tää koko päivä menee, vaikka ois koulujuttujakin. :) Mutta jooo, tässä vaan tylsä postaus, mutta jos saisin tästä taas kimmokkeen kuvaamaan ja lisäämään niitä tänne. 

 Heipssan <3

2 kommenttia:

  1. Moi aattelin vaan ilmoittaa, kun luit mun Beautiful Day- blogia, ja nytten on tullut mun uusi blogi This moment is perfect,jos haluat käydä kurkkaamassa.
    Se on vielä aika teksti painoitteinen, mutta asia korjaantuu pian, kun saan kameran.
    (:

    VastaaPoista
  2. Emmma: kiitti ilmotuksesta ! =) käyn kyl kurkkaamassa heti ku ehin :D

    VastaaPoista

Kiitos palautteestasi!