perjantai 14. tammikuuta 2011

trind

Ajattelin esitellä yhden mun joululahjoista vielä vähän paremmin, koska tykkäsin siitä hirveesti. Itse en raaskisi sellaista ostaa ja nyt oon niin ilonen kun sain sen. Tästä on siis kyse...

Trindin kynsienhoitosetti: 

Yritän selittää mahdollisimman lyhyesti jokaisen tökötin käytön ja tarkotuksen.
 1. Cuticle Remover: Kynsinauhavesi, jonka tarkotus on pehmittää kynsinauhat. Kynsinauhavettä käytetään kerran kuukaudessa kynsinauhoille ja annetaan vaikuttaa 5 min. Sen jälkeen voi työntää kynsinauhoja pois kynneltä manikyyritikulla ja poistaa ylimääräset paperilla. Käytön jälkeen pestään kädet. Pehmittää ja poistaa hellästi ylikasvaneet kynsinauhat !
2. Cuticle Balsam: Kynsinauhabalsami, joka edistää ihon solutuotantoa duo liposomien ansiosta. Levitetään kynsinauhoille kahden viikon ajan joka päivä ja annetaan vaikuttaa 2 min. Sen jälkeen hierotaan kynsinauhoille ja päälle voi laittaa heti seuraavan lakan. Kosteuttava hoitoaine kynsinauhoille !
3. Nail Balsam: Kynnenkostuttaja, joka estää kynsien kuivumista ja lohkeilua. Käytetään päivittäin kahden viikon ajan kynnelle. Annetaan vaikuttaa 2 min. ja hierotaan sen jälkeen kynnen ympäröivälle iholle. Kosteuttava hoitoaine kynsille !

 Mukana tuli myös lakkojen ohjekirja (onneksi). Kuvassa näkyy myös manikyyritikku ja kynsiviila. Kynsiviilaa käytetään kerran kuussa ylemmässä kuvassa olevien 1. ja 2. tuotteiden jälkeen. Se on tarkoitettu siis kynnen pinnalle, koska tarkoituksena on saada kynnestä kiiltävä ja tasainen.

4. Nail Repair: Kynnenvahvistaja, joka tekee kynsistä vahvat ja joustavat. Käytetään myös päivittäin kahden viikon ajan suoraan kynnelle. Saatavana myös mm. värillisenä ja mattana.
5. Hand Repair: Hoitava käsivoide, jota käytetään aamuin illoin. Kuivuu erittäin nopeasti ja miellyttävä tuoksu !

Tässä mun todella hienot kynnet :D. Niin ja vielä se, että se edellinen kerros poistetaan tietenkin ennen kun laitetaan uus. Oon ite käyttäny nyt noita tuotteita kahden viikon ajan joka päivä ja nyt harvennan käyttökertoja. Oon ollu melko tyytyväinen noihin, koska mulla ei oo sinä aikana lohjennu yhtäkään kynttä vaan ne on kasvanu ja vahvistunu. Mulla meinaan liuskottuu ja lohkeilee niin helposti. Ainoa miinus on ehkä toi 2. kynsienhoitobalsami, koska osittain kynsinauhat on vieläkin aikas kuivat.
Näistä selityksistä tulikin hieman pitemmät kuin oli tarkotus, mutta ei kannata lukee niin tarkasti 8). Kysykää ihmeessä jos tulee mieleen noista jotain.
Onkos teillä noita Trindin juttuja itellä ja mitä tykkäätte niistä ? Kiinnostais vaan tietää.

Mukaisaa viikonloppua !5 kommenttia:

 1. Onko tuo sen arvoinen, että kannattaisi panostaa ?
  Oon alkanut katella noita erilaisia kynsienhoitoaineita, kun edelliset alkaa uhkaavasti lähestyä loppua..

  VastaaPoista
 2. ooka: ite oon kyllä tykänny noista, mutta en oo kokeillu muita niin ei oo mitään mihin vertailla ;s yhestä kynsiblogista luin tässä joskus että se oli pettyny johonkin trindin tuotteeseeen, mutta en kyllä muista oliko mikään noista (: ei tainnu paljoa selkeentää sun mielipidettä tää mun vastaus :D

  VastaaPoista
 3. oi vähän siistin näköset! ja tosi mukavaa, että postailet taas :)

  VastaaPoista
 4. oi vitsit miten ihana lahja! :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: kiitos ja kiva kuulla =)

  Milla: kiiiiitos ! :>

  VastaaPoista

Kiitos palautteestasi!