keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

uutta

Tänään kello soitti 06:00 ja nousin pirteänä tietäen että tuurin matka on edessä. Lähettiin Riikan kanssa 07:00 ensin junalla tampereelle ja sieltä seinäjoen kautta tuuriin. Saatiin ainakin ihan riittävästi vaihella junia tän päivän aikana, mutta muutenkin oli mukava päivä. Meinattiin kyllä muutaman kerran nukkua aseman ohi, mutta onneks päästiin perille ja takasin. :D Mitään erikoista en ostanu..kaikkee tarpeellista ja halpaa, tässä kuva. <:


Viikonloppuna olin siskon perheen luona yötä, koska meillä oli suunniteilla Johannan kanssa mennä myymään Jyväskylän kirppikselle tavaroita. No niimpä me mentiin ja itelle sieltä tarttui mukaan muutamia paitoja, tunikoita ja rannekoru.

Eilen kävin Ideaparkissa ja sieltä löysin noi kolme ylimmäistä paitaa. Saatan tässä joskus myöhemmin esitellä niitä tarkemmin. 

Nyt mun huoneessa puhaltaa uudet tuulet...seinä on maalattu beigeks ja muutenkin väritystä muutettu seinän mukaan. Se pinkki oli jotenkin niin voimakas väri, että kyllästyin siihen aika nopeesti. 
Ostin Wilhelmiinan kammarista tähtityynynpäällisen, love -palikat sekä laskosverhot ja kirpparilta rautalankahökötyksen ja kukkatyynynpäälliset. Kodin Ykkösestä mulle ostettiin uus valaisin, kun entinen valasee niin huonosti ja on muutenkin kulahtanut.

Laitan sitten joskus kun kerkeen 'uudesta' huoneesta kuvia.

Nyt meen nukkuun ja huomenna nukun pitkään! Oon nyt heränny muutaman viikon viimestään kasilta, joten ihanaa pitkästä aikaa nukkua kunnolla..jos vaikka kömpis parvekkeella olevaan telttaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!