lauantai 10. joulukuuta 2011

14 yötä jouluun on, laskin aivan itse


Tällä viikolla en oo ehtiny oikein postaileen, kun on ollu kauhee kiire. Joka päivä melkein ollu jotain tekemistä tai sitten vaan koulujuttuja. Muutenkin olin koko viikon kauheen väsynyt enkä tiiä miks. Pari kuukautta sitten kävin verikokeissa ja huomattiin, että mun kilpirauhasarvot oli koholla (eli vajaatoiminta), jos muistan oikein. Ens viikolla meen uudestaan ja jos ne on edelleen, niin sitten voin saada siihen lääkityksen. Ehkä tää tajuton väsymys johtuu siitä, en tiedä.

Maanantaina olin vähä shoppailemassa ja tollasia löyty. Löysin mää joitain lahjojakin.

 Itsenäisyyspäivä meni linnanjuhlia katsellessa ja niitä pukuja ihastellessa, vaikka ei kyllä kovin kummosia monetkaan ollu.


Torstaina pääsin käymään UP:n studiolla. Oon kattonu tota sarjaa ihan alusta asti ja tykkään siitä, vaikka onkin sellanen perus suomalainen. (: Tein sellasen kyselyn netissä ja parin päivän päästä tuli s.postiin viesti, että 'nyt tärppäsi' :D Meitä pääsi sinne vaan vähän yli kymmenen, niin ihan kiva juttu! Pääsin avustajaks kolmeen kohtaukseen, joita siellä just kuvattiin. Sen jälkeen ne 'lukiolaiset' tuli moikkaan meitä, jutteleen ja kierrettiin niitten kanssa kaikki lavasteetkin. Oli kiva nähä millasia ne oikeesti on. (: Lopuks oli vielä sellanen keskustelutilaisuus, jossa kerrottiin mielipiteitä sarjasta ja parannusehdotuksia yms. Oli kyllä kiva päivä. <:

Tollanen Vihreiden Valojen juliste.
Perjantaina olin vaan koulussa ja töissä...


Ihanaa kun vihdoin tuli lunta, vaikka tällä hetkellä se onkin jo aika loskana. >:

Tänään olin joululahjamessuilla ja vielä huomennakin meen käymään. Siellä on aina kiva nähä kaikkia tuttuja ja vanhoja opettajia jne. Ite en ostanu kun tumput ja sitte sellasta kotitekosta jäätelöö, nam. (: Nyt voisin alkaa kattoo areenasta tai katsomosta jotain ohjelmaa, vaikka pitäs kyllä alkaa tehä kaikkia koulujuttuja. Enää viikko ja kaks päivää jäljellä tätä jaksoo ja kaikki tekemättä. :D Nyt kuitenkin relax!

2 kommenttia:

  1. ihanaa kun päivität nyt useemmin! Luen aina kun kirjottelet, mutta ei koskaan tuu kommentoitua! :( Voisitko tehdä videon tai päivä kuvina- portauksen? :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: kiva kuulla, on ihanaa saada tollasta piristävää palautetta! <: toi päivä kuvina -postaus ainakin onnistuu, mutta tosta videosta en oikein tiiä :DD

    VastaaPoista

Kiitos palautteestasi!