tiistai 27. joulukuuta 2011

jouluisia lahjoja


Nyt on jouluhössötykset ohi, vieraat lähteny ja lähes normaali arki palannu. TYHMÄÄ! Tai no, toisaalta ei. Nyt kuitenkin kuvia mun ihanista lahjoista. (:

 
 Riikalta sain viisi muumi -käsipyyhettä, suihkugeelin, vartalovoiteen, shampoon ja hoitoaineen. Noi pyyhkeet säästän mun tulevaan omaan kämppään, mutta noita muita alan käyttään ihan heti! Tulee kaikki niin tarpeeseen, ihana! <:

 Kummit osti perinteiseen tapaan muumimukeja. (: Lisäks kylpyvaahtoo ja aivan ihanan tarjottimen tai mikä toi nyt onkaan.

 Porukoilta sain tollasen t-paidan ja pyjaman...

  
 ...ripsarin, kajaalin, kasvojuttuja, kynsilakat, ponnarit...
 
 ...paljon sukkia, tumput, antti tuiskun joululevyn ja epilaattorin. Hyvin oli toiveet kuunneltu ja vähän ekstraakin, tykkäsin ja tykkään edelleen! (:

 Sisko oli ostanu meikkipussukan, korviksia, vartalovoidetta, kynsilakkaa, huulikiiltoo ja sukat. <:

 Nuoremman isoveljen perheeltä sain snö -rannekorun ja marimekon pussukan. Ihania!

 Ja sitten siltä vanhemmalta veljeltä ja karolta tälläsen kynsisetin, jolla voi tehä vaikka mitä! Kynsien lisäks sillä voi mm. jalkapohjista poistaa kovettumia. Testailtu on jo! (:

 Mummilta ja papalta sain tollasen neuleen, hajuveden, vanamon korvikset ja karkkia. Jeee! <:

Karkkia sain myös paljon muiltakin. Porukoilta sain vielä lisäks sellasen lahjakortin, että saan rakennekynnet tai sit omiin kynsiin jotain kivaa, jeeeeeee. (: Paljon ihania kivoja fantsuja lahjoja! :D Oon vissiin ollu aika kilttinä, kun tälläsiä puketteja tuli. Kiitos vielä kaikille!

Tänään käytiin porukoitten, riikan ja suvin kans ideaparkissa alennusmyynneillä. Meistä kukaan ei kauheesti ostiskellu mitään, koska oli niin hirveet jonot joka paikkaan ja sovituskopitkin oli ihan täynnä. Täytyy vielä mennä joka päivä uudestaan (ehkä), vaikka löydän aina aika heikosti kaikkia alejuttuja. :)

Onneks vielä tää viikko on lomaa, vaikka sais kyllä ens viikkokin olla! Meillä on vielä niin tyhmästi, että heti maanantaina alkaa koeviikko, joten täytys jaksaa lukee. No, taitaapi jäädä vähemmälle... Uutta Vuotta meen viettään mun veljen perheelle, että ihan hyvin on loppu lomakskin tekemistä. <:

Mites teidän joulu meni ja saitteko kivoja lahjoja? :)

2 kommenttia:

  1. Ihania lahjoja oot kyllä saanut! Tykkäät vissiin melkosesti kaikista kynsijutuista :)

    VastaaPoista
  2. kiitti, kyllä mäkin tykkäsin (: niin tykkään!

    VastaaPoista

Kiitos palautteestasi!