maanantai 2. tammikuuta 2012

Hyvää Vuotta 2012!

Tässä kuvia viikonlopulta, jotka mun piti jo eilen laittaa....mut se sitte jäi. Suurin osa rakettikuvista on huonoja, koska ei oikein noi kameran asetukset oo vielä hallinnassa. :D Ne oli kyllä luonnossa ihan sika kivan näkösiä, niin kun aina.


Meiän piti mennä kattoon illalla sitä koskikeskuksen järjestämää ilotulitusta, mutta ei me sit jaksettu enää lähtee. (: Eiköhän noissa meiän omissa ollu ihan tarpeeks kattomista ja ei kauheesti houkutellu mennä uudestaan  palelee sinne. Oliks teillä kiva uusi vuosi? :)                       Tässä on mun tän päivän asu.Tänään on jo 2.1. ja kohta jo vuosi taas vaihtuu...Vois kyllä yrittää tänä vuonna nauttia elämästä ja elää ihan päivä kerrallaan, jos se olis jokinlainen uudenvuodenlupaus. En meinaan tee ikinä sellasia, mutta kyllä sitä tulee aina mietittyä, että mitä 'parantais' seuraavana vuonna. :D

Nyt luen vähän hissaa, kun huomenna on siitä koe ja sitten otan pikku päikkärit. Tai jos ottaisin ne päikkärit ensin...EI, nyt otan itteeni niskasta kiinni ja luen eka ees vähän! <: Hauskaa viikkoo kaikille!

2 kommenttia:

  1. Onpas kivoja kuvia:) hyvää uutta vuotta! meillä vuodenvaihde meni kans todella mukavasti kavereiden kanssa ollessa ja herkutellessa!
    ps. blogisi vaikuttaa kivalta, tässä oon jonkun aikaa lueskellut:)

    VastaaPoista
  2. Jossu: kiitos paljon, tollanen palaute lämmittää aina sydäntä! <: kuulostaa kivalta uuden vuoden vietolta :)

    VastaaPoista

Kiitos palautteestasi!