maanantai 6. helmikuuta 2012

kohta ne on

Tästä meiän tampereen reissu sitten lähti...istutaan junassa aamulla kello seitsemän ja noi kaksi heppua nukku. (:


Saara kuto ton sukan loppuun, kun ootettiin asemalla joku pari tuntia, että kaupat aukeis. Riikalle oli käyny vähä hassusti aamulla, joten piti laittaa sit ripsarit asemalla. :D

Käytiin syömässä koskarin raxissa ja namnam, kun oli hyvää. <:
Teinit peilailemassa. :D Vasemmanpuoleisesta kuvasta tulikin mieleen, että käytiinhän me putkassakin. Saara kävi ottamassa traguksen (näkyy ehkä kuvassa) ja kivasti sopi sille. (:
        Tossa mun omat ostokset reissulta. Kivaa oli, vaikka aluks                    aattelinki, että en tuu mitään ostaan sieltä. :D

Nyt meen ruokkiin ja viemään koiraa pihalle, jonka jälkeen teen tervestiedon harjotus yo-esseen. Tänään pitäs vielä tehä pari kesätyöhakemusta ja kattoo tärppääkö. (: 
Mietittiin tänään koulussa riikan kanssa, että vanhojen tansseihin on enää alle kaks viikkoo! Hyi kamala oikeesti, kohta ne on! Vielä osa tansseistakin on vähän hukassa ja sitten siihen lisäks vielä jännitys päälle niin jes. Pitää vaan osata nauttia siitä päivästä ja olla miettimättä virheitä, kunhan on hauskaa. Vielä pitäis laukku ja tiara (jos laitan) hommata. Ainiin ja vannehametta oon kans vähän miettiny, täytyy vaan kokeilla vielä miten mekko kenkien kanssa menee, että tarviiko. Onkos teillä, jotka vanhoihin osallistutte, kaikki jo hommattu? :)

1 kommentti:

  1. ootpas ottanukki kivoja kuvia!! mur, kyllä kaikki vanhoihin liittyvät kamat on jo hommattu, jos et sattunu tietään (:

    VastaaPoista

Kiitos palautteestasi!