keskiviikko 23. toukokuuta 2012

ny rillataan

Tänään oli viimenen kunnon koulupäivä, jes! Huomenna alkaa koeviikko, joka kestää ens viikon keskiviikkoon. Torstaina mennään johki Seitsemisen luonnonpuistoon, perjantaina on pesispelit ykköset vs. kakkoset ja lauantaina kevätjuhla. Eli siis ihan kohta on se kauan odotettu kesäloma ja siitä kohti abivuotta. Aika menee ihanan nopeesti tai välillä vähän liiankin.

Huominen on vapaa, koska mulla ei oo koetta ja se jos mikä piristää vaan enemmän. :) Iltapäivällä mulla on kuitenkin vielä vikat autokoulun teoriat ja sitten ois enää jäljellä ajotunteja, liukkaat yms. On se vaan niin ihmeellistä, että tälläset pikku tytöt saa ajokortin. :D Nauratti, kun tänäänkin jotkut ala-asteikäset jonotti ruokalassa ja puhu toisilleen, että 'päästetään nyt noi aikuiset ensin'. :DDTänään menin koulun jälkeen etupihan terassille ottaan arkaan ja ai että kun oli kuuma! Oli ihana lukee lehtiä ja kuunnella radioo, vaikka ehkä oli liiankin lämmintä.
Olin tänään moikkaamassa Ukkoakin ja sain olla hetken sen kanssa ihan kaksinkin. On se niin ihana ja kiltti! <3 9.6. on Ukon ristiäiset ja en malta oottaa mikä sen nimeks tulee..noo sen kuulee sitte.
Illalla meille tuli käymään vielä kaikki mun sisarukset grillailemaan ja nauttiin tosta ihanasta säästä. :)

Perjantaina mulla on parturi pitkästä aikaa ja varasin pelkkään leikkaukseen ajan. En kyllä tiiä yhtään mitä näille tekisin...
Nyt meen kuitenkin peseen hampaat ja sitten teen yhen bilsan nettitehtävät, JOS jaksan...öitä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!