sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

lomaPerjantaina hain tosiaan vikat kokeet koululta ja kaikista pääsin läpi! Eipä tarvi nyt lomalla mennä uusimaan. Sen jälkeen oli ykköset vastaan kakkoset pesisottelu ja yritin livistää koko hommasta, mutta ei oikein onnistunu. :D Ykköset voitti yhellä juoksulla...säälistä. :D

Lauantaina sitten todistuksen haku ja ylioppilaiden lakitus. Ite en jaksanu kauheesti panostaa niihen, joten tollanen 'tunika' vaan päälle ja menoks. :DKukaan läheisistä tai sukulaisista ei päässy ylioppilaaks eikä mitään valmistujaisiakaan ollu (onneks), joten sai viettää ihan vapaan illan. :D En ees menny juhliin mitään koulujen loppua tai en ees tiiä menikö kukaan mun kavereista. Mieluummin vietin senkin illan pasin kanssa.

Tänään vaula tuli meille pitkästä aikaa ja juteltiin läpi kuulumiset ja käytiin nopeesti pulahtaan vedessäkin. Talviturkinhan oon jo kastellu ja sillon se vesi oli melko lämmintä, mutta nyt se oli ihan jääkylmää!
Illalla menin pasin kans salille ja aattelin, että vois alkaa käymään useemminkin sen kanssa siellä. Tulis ees jotain tehtyä nyt, kun säbäkin on tauolla. Ohan se vähän turhamaista, kun toinen tekee siellä hulluilla painoilla ja ite vaan polkee pyörää. :DD
Huomenna pitää herätä jo puol kasi, kun on kaks ajotuntia putkeen..voivoi. Sen jälkeen meen johannan ja vauvan kanssa ideaparkiin ja siinähän se päivä taas meneekin. Hyvää viikkoo teillekin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!