tiistai 19. kesäkuuta 2012

oon vielä samanlainen, sama mieli, sama sydän, sama nainen

"Ukon" ristiäiset oli 9.6. ja sain olla pikkusen sylikummina. Nimeksi tuli Valtteri Hannu Armas.<3 Lapset kuuli aluks, että Valtteri harva hammas ja huusivat sen kovaan äänen...siinä oli kaikilla naurussa pitelemistä. :D
Valtteri oli kiltisti koko tilaisuuden ajan lukuunottamat yhtä 10 sekunnin itkukohtausta. :) Kummitädin kädet kyllä oli kantamisesta iha kipeät ja tärisivät tilaisuuden jälkeen...Valtsu on kunnon jötikkä!

Viime viikolla kävin kynsien geelilakkauksessa, kun oli vielä viime joululta jäänyt lahjakortti osittain käyttämättä. Tykkään näistä kovasti! :)

Lauantaina lähettiin riikan kanssa saaran synttäreitä viettään. Siellä kävi aikas paljon porukkaa illan aikana ja yöllä monet lähti jatkamaan juhlimista yöelämään. :D Me oltiin riikan kanssa täällä kotona jo yhden jälkeen yöllä. Kivat juhlat oli! :)
Tässä muutamat kuvat, enemmän tai vähemmän edustuskelpoiset:Itse synttärisankari ja Iines! :)

Tänään oon viimestä päivää 17v ja huomenna se aikuisuus koittaa (ainakin teoriassa)! Meille tulee mun sisarukset ja mummi ja papat huomenna käymään ja tietty pasi myös! :D Sitä ennen käyn toiseksi viimeisellä ajotunnilla ja sieltä sitten teoriakokeeseen, toivottavasti menee läpi! :) Tänään olin nokialla liukkailla ja oli kiva päästä ajeleen vähä moottoritiellä. No mutta, huomista odotellessa...moido!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!