torstai 5. heinäkuuta 2012

ei etäisyys, ei vuodetkaan, ei mikään meitä erota

Apua, iiks, voi ei!!! Mulla on huomenna inssi ja meinaa iskee paniikki. Tai oikeestaan en ees vielä tajuu sitä, enkä jännitä, mutta voin vaan kuvitella sen tunteen huomenna just ennen hoohetkeä. :D Ois vaan niin kiva saada se kortti, kun muutenkin se on jo venynyt pari viikkoa...


Tänään olin rannalla pari tuntia, kun siskon pojilla oli uimakoulu siellä. Ite en kyllä edes käyny vedessä, mutta arskaa kyllä otin. Tänään oli ihanan lämmin päivä ja nyt on ensimmäiset mansikatkin tullu näitten lämpösten ilmojen ansioista. Aij että, kun maistu herkulliselta...harmi vaan, että niitä tulee niin vähän tänä vuonna.


Mulla oli tosiaan se geelilakkaus omissa kynsissä ja tykkäsin siitä ihan älyttömästi. Ne kesti melkein kolme viikkoa tai siis ois kestänyt kauemminkin, mutta enhän mää malta olla repimättä ikinä mitään. Kynnet kyllä hieman kärsi siitä 'väkisin' repimisestä...olisi pitänyt mennä ottaan ne pois siellä mistä lakkauksen otinkin. Nyt on lyhyet kynnet, kun leikkasin ne pitkästä aikaa. Taidan kyllä taas joskus ottaa uudet geelilaukkaukset kynsiini!


Illasta menin pasin kanssa salille pariks tunniks ja sen jälkeen en ookkaan tehnyt mitään järkevää. Mua kyllä väsyttää jo nyt ihan huolella, joten vois mennä kerrankin ajoissa nukkuun. Toivotaan vaan nyt, että inssi menee läpi ja jos ei mene niin voi olla aikas hiljasta täälläkin! :D Hyvää yötä evripadi!

1 kommentti:

Kiitos palautteestasi!