torstai 23. elokuuta 2012

laudatur


Nyt oon alottanu vihdoin lukeen syksyn kirjotuksiin. Tosin melko huonolla menestyksellä, mutta alottanut kuitenkin. Mun olis siis tarkotus kirjottaa enkku, matikka ja terveystieto ja keväälle jää äikkä, ruotsi ja psykologia sekä mahdollisesti uusin/korotan jos nyt syksyllä menee huonosti. Kyllähän tässä iskee välillä paniikki päälle, kun niihin on enää niin vähän aikaa! Sen lisäks pitäis vielä käydä koulussa normi tunneilla ja tehdä sanakokeita, läksyjä yms. ja koeviikkokin on kirjotusten välissä. Toivotaan parasta, pelätään pahinta.

Olis myös tosi helpottavaa tietää, että mihin ihmeessä haen keväällä kouluun. Tuntuu ettei mikään kiinnosta niin paljoo, että sitä haluais lähtee lukeen tai jos kiinnostaa niin sitten ei älli riitä. Olis kiva päästä johki tähän melko lähelle opiskeleen, mutta kun moneen paikkaan otetaan niin vähän opiskelijoita ettei taida olla chancejä. Jotenkin vaan kaikki pyörii päässä sikin sokin...olis kiva herätä joku aamu ja naps kaikki olis järjestetty valmiiksi ja olisin selvillä tulevaisuudestani. Elämä ei vaan ole niin helppoa ja kaikkea ei saa suoraan tarjottimella tuotuna. Ehkä sen kuuluukin mennä niin.
Huomenna meillä onki viimeinen koulukuvaus lukiossa. Nyt aattelin mennä valkkaileen tuolta rytkyjen seasta jotain huomiseks, vaikka ihan sama se kai on mitä siellä on päällä. Sen jälkeen voisin jatkaa ruotsin sanakokeeseen ja terveystiedon lukemista. Tästä tulikin näköjään pelkkä tylsä school is my life -postaus, mutta mitäpä tuosta.
Lauantaina pasi tulee vihdoin ja viimein lomille, ikävä on suuri. <3>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!