lauantai 4. elokuuta 2012

markkinat

Meillä oli tänään omassa pihapiirissä markkinat, jotka järjestettiin jo toista kertaa. Heti aamulla kymmeneltä alko tuleen porukkaa ostoksille ja melko paljon kävikin ihmisiä. Viimeset kaksi tuntia olikin sitte hiljasempaa, mutta kyllä vielä vähän ennen neljää eli 'valomerkkiä' oli vielä pari asiakasta. Onneks ei alkanu sataan koko aikana, vaikka aamupäivästä siltä näyttikin. Kaikki meni hyvin ja oli mukava päivä, vaikka hommaa olikin jonkin verran. Ens vuonna sitten uudestaan! :)
Ite myin perunoita, vadelmia, mustikoita ja kaikkia äidin tekemiä koruja. Vadelmat loppu melkein heti ja mustikatkin meni melko hyvin kaupaks.
Mökissä oli kahvio, josta sai kahvia ja monenlaisia leivoksia. Äitin tekemiä koruja sai ostaa myös sieltä. Siskon perhe myi makkaroita ja veljen perhe vohveleita. Muutama vieraskin myyjä tuli omia tuotteitaan myymään, joten oli myyjiäkin jonkun verran.
Nyt on markkinat ohi ja ensi vuotta ootellessa. Nyt vähän jo kyllä väsyttää, mutta ei sitä ikinä malta mennä ajoissa nukkumaan...vielä kun saa muutaman päivän valvoo ennen ku koulu alkaa! :| Eikä tätä ärsytystä helpota yhtään se, että pasi on tän viikonlopun kiinni ja nähään vasta viikon päästä. >:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!