torstai 9. elokuuta 2012

water marble

Tänään alko koulu elikkä vielä pitäs jaksaa viimenen vuosi rutistaa ennen valkolakkia. Toivon niin paljon, että saisin sen...joidenkin aineiden osalta voi olla kyllä aika heikkoa. En millään haluais istua siellä enää yhtään ylimäärästä ja varsinkaan ilman todistuksia. No, kukapa haluais. 
Nää ekat koulupäivät on aina niin turhia. Tänäänkin oltiin hetki omissa ryhmänohjausluokissa kuuntelemassa samaa vanhaa infoa ja huomenna sitä on varmaan lisää tiedossa. Olen myös tutor-oppilas, joten piti taas leikittää uusia ykkösiä pari tuntia. Sitäkin olis lisää tiedossa huomenna. 
Pitihän sitä edes jotain uusia koulujuttuja ostaa, että jaksaa opiskella. Maanantaina mulla olis jo ensimmäinen koe edessä, koska joka vuosi saa uusia yhden hyväksytyn kurssin ja nyt aattelin kokeilla ekaa kertaa. Jos siitä sais potkua kirjotuksiin lukemiseenkin...pyh.
Käväsin eilen riikalla ja kokeiltiin tollasta vesimarmorointia. Oon joskus ite kokeillu sitä ja en saanu onnistuun ja lopulta menetin hermoni sen kanssa. No nyt sitten riikka halus kokeilla mun kynsiin ja menihän siinä hetki ennen kun onnistu, mutta onnistu! Se oli kyllä tosi sottasta puuhaa ja aikaavievää, mutta kivat tuli. :) Ei jaksettu laittaa teippejä kynsien ympärille, joten ne peitty myös kokonaan lakasta. Sen takia kuvassakin vielä osa kynsistä sotkuset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!