lauantai 13. lokakuuta 2012

höstlovet


Moikkamoi! Vähänkö tosi kivaa, kun alko syysloma...oon niin ilonen. :) Vaikkakin en ees ois ollu vielä mitenkään loman tarpeessa tai ei toi koulu tuntunu vielä niin uuvuttavalta, mutta joo kelpaa. 

Tässä kuussa on kolmen tutun synttärit: kummipojan, siskon pojan ja äitin. Huomenna mennään juhliin pirkkalaan Akseli-kummipojan synttäreitä, sillä se täyttää 18. päivä 2v! Voi että kun aika menee nopeesti...ei sitä ikinä omalla kohdalla tajua kuinka vanhenee, mutta kun näkee pienen lapsen kehittyvän, niin tuntuu se hurjalta. Äitin synttäreitä taas juhlitaan täällä kotosalla ens viikonloppuna, koska pyöreitä sekin jo täyttää ja Jesse täyttää jo 9v...hyi että! :)

Siinä vähän Aksun lahjaa ja porkkanakakku, jonka otin just uunista. Janne ja Linda pyysi tekeen tollasen synttäreille tarjoiltavaks. :)

Tässä oon jo vähän pakkaillu, sillä lähden maanantaina näitten ihanien tytsyjen kanssa päivä Tukholmassa -risteilylle! Mennään Turusta laivalla, joka lähtee maanantai-iltana ja on tiistai-aamuna Ruotsissa. Siellä me sitten shoppaillaan se päivä ja laiva lähtee takaisin Suomeen tiistai-iltana. Keskiviikkona ollaan takasin Suomen satamassa aikasin aamulla. Uskon, että meille tulee kyllä kiva reissu...onhan seurakin mitä parhainta! Vaikkakin yhen höpönassun oisin mielellään mukaan ottanu...

Nyt meen kuorruttaan porkkanakakun ja sitten suihkuun...eihän tässä ees oo vielä ehtiny oikeen heräämään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!