keskiviikko 10. lokakuuta 2012

kukkurukuu


Eilen piti jo tulla tekeen postausta, mutta se sitten vähän jäi. Tilattiin tossa joku aika sitten meidän lukion abihupparit ja t-paidat...itsekin sellasen ostin. Ei tuo logo nyt ole ihan mun juttu, mutta ennemmin muistoksi koko paidan ostin. Tässä kuva hupparista.
edessä lukee mäntän lukio omalla logolla varustettunu ja selässä lapin kullasta muokattu abin kulta
Eilen tein ruuaksi broilerkiusausta ja salaattia. Äiti oli onnesta soikeena, kun oli ruoka valmiina kotona.


Sain kälyltäni lainaks englanninkielisiä muumikirjoja, jotka aattelin tässä ennen kevättä lukee. Syynä tähän on, että en päässyt enkun kirjotuksista läpi. Tulis ees vähän oltua sen kielen kanssa tekemisissä ja noista kirjoista vois jopa ymmärtääkin jotain. Keväällä sen on sitten mentävä läpi, vaikkakin kompensaatiopisteet luultavasti ovat pelastukseni. Olis se kuitenkin kiva, että siellä todistuksessa lukis edes A, I:n sijasta.
Terveystiedon ja matikan alustavat tulokset on myös tullu. Terppa lähti C/M ja matikka E/L, joten niistä voin olla ihan tyytyväinen! :)

huomatkaa sateenkaari

2 kommenttia:

  1. mekin katteltiin ens vuodeksi jo abivaatteiden logoja ja meillä toi ei kyllä saanu kannatusta :D onnea matikasta ja terveystiedosta, nehän meni ihan älyttömän hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. saas nähdä mikä teille sitten tulee :D kiitos paljon!

      Poista

Kiitos palautteestasi!