maanantai 21. tammikuuta 2013

hellurei

Moikka pitkästä pitkästä aikaan! Mun on tehny mieli kirjottaa tänne jo monta kertaa, mutta en oo ikinä saanu aikaseks kuvata mitään tai jos oon kuvannu niin ne ei oo koskaan päätyny koneelle asti. Nyt aattelin sitte vaan kirjottaa, vaikka kuvia ei ookkaan. Katon tässä samalla tota iholla -sarjaa, joka alko taas...tai oikeestaan katon sen nyt loppuun ja jatkan sitten.

Oon tosiaan tällä hetkellä viimestä jaksoo kuluttamassa koulun penkkejä ja samalla yritän lukee yo-kokeisiin (oikeestaan tänään alotin). Mulla on aika hyvä fiilis lukion suhteen ja ootan toisaalta innolla, mutta toisaalta haikeella fiiliksellä sen loppumista. Koko ystäväpiiri taas vaihtuu, uus koulu, uudet opettajat, uus kaupunki kaikki muuttuu. Tai en oikeestaan voi sanoo varmuudella tollain, koska en tosiaankaan tiedä pääsenkö ees sinne kouluun mihin haen. Haen ammattikorkeeseen liiketaloutta opiskeleen, mutta kaupunki on vielä vähän hakusessa tai siis ykkösvaihtoehto. Oon kyllä vahvasti sitä mieltä, että haluan tampereelle (tottakai sinne, mihin on tosi vaikee päästä) ja otan riskin. Täytyy vaan olla sitten varasuunnitelmia, mutta jotenkin tuntuu että täytyy edes kerran uskaltaa poiketa tutusta ja turvallisesta. Mua vaan pelottaa myös se rahan meno opiskelujen aikana. Haluaisin niin paljon oman vuokrakämpän, mutta kaikki kelalta saamat rahat menis vuokraan. Toinen vaihtoehto on opiskelijakämppä/solu, jos semmosia edes löytyy. Onneks vanhemmat on kuitenkin luvannu auttaa tarvittaessa. Eihän tässä oo enäää ku reilu kuukausi korkeakouluhakuihin, joten pakostakin alkaa näitä asioita miettiin.

Tällä viikolla on taas keskiviikkona zumba ja torstaina pumppi, jes! Haluan kyllä jonkun salikortin, kun muutan opiskeleen että pysyis ees jonkinmoisessa kunnossa. Oon innostunu tekeen nyt smoothieita, koska bongasin yhdestä blogista innokkaan tekijän ja päätin itsekin kokeilla. Siitä mulla löytyykin muuten kuva. :)
 

ohje:
luonnonjogorttia
vähän maitoa
mustikoita
vadelmia
banaaniHaluaisin muutenkin alkaa vähän miettiin, mitä pistän suuhuni. Olis kiva, tuntee olonsa hyväks ja kevyeks ja muutenkin oman hyvinvoinnin takia, mutta kun....emmä pysty. Aina tulee vedettyä kaiken maailman herkkuja ja roskaruokaa, saa nyt nähdä jaksaako moista. :D

Taidan tästä alkaa kattoon areenasta H20 (tullu kesäsin summerin yhteydessä), kun ne on tullu sinne uusintana...niistä ei oo kyllä enää hirveen montaa edes jäljellä, kun koko ajan poistuu vanhempia pois. Oon kattonu kyllä jo aikasemmin lähes kaikki jaksot, mutta pakko nyt osa kattoo uudestaan. :D Sitten vois yrittää mennä pikkuhiljaa nukkuun, koska huomenna pitää olla jo seiskalta venaamassa bussia! 

Ps. En oo vieläkään hankkinu penkkariasua, mutta ei oo onneks vielä kauheen moni muistakaan kavereista. Tällä viikolla kuitenkin yritän tilata tai hakea jostain. Keskiviikkona taas suunnitellaan muiden abien kanssa penkkaripäivän ohjelmaa ja tuntuu, että hyvät tulee!2 kommenttia:

  1. h20 oli iha paras! :D meikä roikkuu kyl edelleen sun ystäväpiirissä! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jeps :D no hyvä juttu ja emmä nyt meinannukkaa ihan tollai sitä :))

      Poista

Kiitos palautteestasi!