keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

nail polishes
Kynsistä ei kiinnostuneet jättäkää lukematta! :D
Jos joku ei vielä tienny, niin nyt tietää eli tykkään kaikesta kynsiin liittyvistä jutuista. Katon usein heti ihmisten kynnet (siis etenkin naisten:D). Rakastan tekokynsiä, geelikynsiä tai muuten vaan pitkiä, joissa on ihana lakkaus. Mulla itelläni lohkeilee ja katkeilee kynnet todella helposti ja tälläkin hetkellä ne on aivan lyhyet. Välillä mulla on sellasia kausia, että tykkään lakkailla ja koristella kynsiäni usein ja välillä taas oon niin laiska niiden kanssa...kuten tälläkin hetkellä. Halusin kuitenkin kuvata teille mun käytetyimmät kynsilakat, jotka melkein kaikki on puna-/sinisävyisiä. Kesäksi haluaisin ostaa jotain pastellisävyjä ja neonvärejä lisää. Näiden lakkojen lisäksi multa löytyy ranskalaiseen manikyyriin lakat, kimalteita, timantteja, koristeita ja sitte erilaisia konad-muotteja, mutta niitä en muistanu kuvata.

flormar/kone helsinki


wild and crazy


anytime cosmetics
 lumene natural code
mavala
paris memories cosmetics, dermosil, oriflame, rimmel 60 seconds
trind top coat, oriflame visions nail bling


Mulla on älyttömästi semmosiakin lakkoja, mitä en edes käytä...pitäis varmaan heittää roskiin. Tykkään tommosista pienistä purkeista enemmän, koska ne ehtii käyttää ennen kuin lakka kuivuu kokonaan. Eniten tykkään noista flormar/kone helsingin ja mavalan lakoista. Mavalan lakkojen koostumuksen ansiosta ne on helppo levittää ja yksi kerros riittää. Aion ostaa niitä kyllä enemmän, vaikka taitaakin olla näistä kalleimpia.

Nyt lähen koiran kanssa lenkille tonne ihanaan tuuleen ja tuiskeeseen. Illalla sitten riikan kanssa zumbaileen ja taidan samalla käydä ostaan jotain vihanneksia dippailtavaks...tekee ihan hullusti mieli! :) Heissulivei!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!