torstai 9. toukokuuta 2013

jenni-täti

Eilen vein siis mun siskon Tampereelle ja menin itse samalla reissulla käymään veljen perheen luona. Matkalla kävin myös Elossa ja ostin ballerinat tarjouksesta.

Akseli on niin ihana papupata. :) Se höpöttää kaikki asiansa ja juoksi heti innoissaan vastaan sen kutsumaa Jenni-tätiä. Ihanaa, kun on niin läheiset välit. Helmi oli kasvanut taas hirmuisesti! :)

Kuvasin Jannesta (veljestäni) niin huippuvideon, kun se kokkas meille, mutta minä tumpelo menin poistamaan sen! Olisin ees koneelle ehtinyt laittaan niin ois roskakorista lötänyt, mutta ei. Olisitte saaneet tekin päivän naurut! :D
Akseli
Helmi
Nenna


Lähin sitten illalla ajelemaan kotiin päin Suomen pelin tokan erän jälkeen. Oli ihana ajella, kun ei ees tarvinnut pitkiä käyttää koko matkalla. :) Tänään mä heräsinkin tosi myöhään (yllätys, no ei), kokkailin ruokaa ja kävin salilla. Muuten vaan tuijottanu telkkaria, ollu koneella ja pihalla Alman kanssa. Nooo huomenna jotain muuta...ainakin ratsastusta, jes! Ollaan launtaihin asti iskän kanssa kaksin kotona ilman äippää, huisii ehkä en tiiä heh.

2 kommenttia:

  1. uu harrastatko ratsastusta?
    voisitko ottaa siitä blogiin vähän kuvamateriaalia? :DD

    VastaaPoista
  2. No voi kyllä! En mä taida laittaa tänne toisten hevosista kuvia, että sori. Voit varmaan kattoo joltakin muulta sivulta sit sellasia kuvia hehe. :)

    VastaaPoista

Kiitos palautteestasi!