perjantai 28. kesäkuuta 2013

jussi 2013


 Mun piti tehä juhannuksesta postaus jo aikasemmin, mutta se vähän jäi...tässä siis pikakelaus siitä. Perjantai vietettiin himoksessa pasin kanssa (tai oli siellä muitakin tuttuja). Harmittaa vähän, kun jäi ekat bändit näkemättä, koska ne ois ollu iha jees nähä, mutta eipä voi mitään. :D Olihan se ihan kiva nähdä toi festaritouhu, mutta ei se kyllä oo ihan mun juttu...liikaa humalaisia ihmisiä. :D

Perjantai-lauantai välisenä yönä tapahtu vähän ikäviä asioita meiän perheessä ja tuun varmaan muistaan tän juhannuksen erityisesti. Nyt on kuitenkin kaikki hyvin ja elämä hymyilee. :)


Launtaina kävin veljen perheen kanssa konffassa pyörähtämässä, mutta ei oltu kun muutama tunti. Harmittaa vähän, kun en käyny yhdessäkään iltakokouksessa, mutta ehkä ens vuonna sitten.Nähtiin Katrinkin kanssa aika pikasesti, joten täytyy kyllä tässä joku päivä treffata tuon plikan kanssa!


Sunnuntaina meillä poikkes mun serkku ja sen porukat, kun oli menossa konffasta kotiin. Alma oli ihan innoissaan Iitasta ja Aatusta. :)


 Grillailtiin vähän pasin kanssa tällä viikolla, ollaan tehty tortilloja, käyty uimassa ja semmosta kivaa. Tänään mulla alkokin seitsemän päivän työputki, joten ei ehdi mitään ihmeellistä oikein tekeenkään. 


Ihanaaa, saan olla ens viikon yksin kotona, kun porukat lähtee asuntoautolla reissun päälle. Miinuksena kylläkin aikaset herätykset ja lähes koko ajan kotona kykkiminen, kun noita elukoita täytyy hoitaa. Mutta silti, jeeeeeee!

Hauskaa viikonloppua ja mukavia työtunteja 'kaimoilleni'! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!