sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

lakkiaispäivä

Lauantaina 1.6. sain painaa minäkin valkolakin päähäni ja kyllähän se hyvältä tuntui. Juhlat meni hyvin sekä koululla että kotona. Aamulla heräsin jo joskus puol seitsemän aikaan, kävin suihkussa, meikkasin itseni juhlakuntoon, nostettiin iskän kanssa lippu salkoon ja lähdin kampaajalle. Sen jälkeen liimailin tekokynnet ja puin juhlatamineet päälle. Koululla olin hyvissä ajoin ja jännittääkään en ollut vielä ehtinyt. Ensimmäisen kerran lenteli hieman perhosia vatsassa, kun lähettiin käveleen juhlasalia kohti, jossa juhlaväki odotti meitä. Toisen kerran vatsassa kipristi todistusta hakiessa ja koko yleisön edessä niiatessa. Juhlan jälkeen meitä tultiin onnittelemaan ja sen jälkeen otettiin yhteiskuva uusista ylioppilaista. Kotona oltiin jo ennen kahta.
Tosi vähän vieraista jätti tulematta ja noin 70 pääsi paikalle (aikuiset+lapset). Meillä alkoi juhlat vasta kolmelta, joten ehti hyvin syödä ja laittaa tarjottavia pöytään ennen vieraiden tuloa. Vieraat tuli vähän eri aikoihin ja sää suosi koko juhlan ajan, joten suurilta tungoksilta sisällä vältyttiin. :) Sain aivan ihania lahjoja ja paljon ruusuja!
Lähes mitkään yhteiskuvista ja mun omista ei oikein onnistunu, mutta hyviä muistoja ainakin on, vaikka ei välttämättä julkaisukelposia olekaan. :D Ärsyttää vaan, kun jäi pasin kanssa yhteiskuvat ottamatta. Olen tyytyväinen kaikinpuolin onnistuneista juhlista ja tuun varmasti muistelemaan niitä lämmöllä! :)

9 kommenttia:

 1. Onpas mulla tossa kuvassa näköjään lakki takaraivolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ei se niin justiinsa :D ja kiitos!

   Poista
 2. Oi upeat noi sun hiukset! Ja mekko :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kun jaoit juhlapäiväsi tunnelmat täällä.Teillä on kyllä niin kiva ja rento perhe ja tuntuu,että tunnen teidät hyvinkin.Seuraan myös äitisi blogia.Kiva sekin.Onnea valkolakista ja kaikkea hyvää elämääsi.Nyt ja aina.Sinä tulet pärjäämään kaikessa mihin ryhdyt.Terveisin Eila.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa, tosi kiva kuulla :) Ja kiitos paljon tsempeistä!

   Poista
 4. Kivoja kuvia! :> oot niin nätti (:

  VastaaPoista

Kiitos palautteestasi!