keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

intohimoni kynsiinTänään tehtiin Riikan kanssa tilaus MiMaxin verkkokaupassa. Ostettiin puoliks geelikynsien aloitussetti ja lisäks kaikenmaailman geelejä, glittereitä, lakkoja ja tarvikkeita. Molemmat on halunnu jo pidemmän aikaa itelleen 'kynsistudion', mutta ei olla (tai ainakaan ite) raaskittu ostaa ja nythän sen sai vähän niinkun puoleen hintaan. :) Nyt vaan täytyy opetella toisillemme niiden tekoo. Kyllä meistä vielä kunnon kynsitaitelijat tulee ja elätetään kohta ittemme tolla touhulla, vai miten se meni. No on mulla jo äiti lupautunu asiakkaaks. :) Ihanaa, kun saa jotain mistä tykkää ja mistä on haaveillu...vaikkakin rahan vois varmasti käyttää moneen hyödyllisempään asiaan. Kerran se vaan kirpasee.

Voisin tässä samalla mainostaa meidän kotona järjestettäviä Kivimäen markkinoita, jotka pidetään siis 3.8. klo 10-16 Juupajoella. Sinne saa tulla itse myymään mitä mieleen juolahtaa (käsitöitä, kirppistavaroita, marjoja yms.)! Meillä on siellä pienimuotoinen kahvila, äidin tekemiä käsityöjuttuja+koruja, marjoja, perunoita, kirppiskamaa, vohveleita ja saa nähdä mitä muuta! Tule ihmeessä poikkeemaan, jos satut olemaan lähettyvillä. Kysy lisää, jos kiinnostaa. :))
Tässä vielä linkki viimevuotisista markkinoista (paina tästä)!

Ja hei! Oon tehny tonne sivupalkkiin kyselyn toivepostauksista, joten ruksikaa ihmeessä mieleisiä vaihtoehtoja! Tai voi kommenttiboksiinkin lisätä ehdotuksia, joita haluaisitte mun tekevän. :)
Kiitos ja hei!

2 kommenttia:

  1. harmi kun en pääse sinne markkinoille tänäkäään vuonna kun lähetään just tollon kreikkaan :C

    VastaaPoista
  2. oisin niin halunnu markkinoille! :D älä odota vielä liikoja mun tekemiltä kynsiltä ^^

    VastaaPoista

Kiitos palautteestasi!