sunnuntai 13. lokakuuta 2013

rest in peace

Viikonlopun vietin poikakaverin kanssa ja aina ne menee liian nopeesti ja tulee kauhee kiire lähtee takasin Sjoelle, mutta nytpä ei oo sitä ongelmaa. ;)
Kuvailin tänään vähän ulkona, kun käytiin Alman kanssa lenkkeilemässä. Olisin halunnu kuvata jossain kivassa paikassa, mutta tajusin etten löydä semmosta mistään ja otin ihan vaan pari kuvaa matkalta.


Viime viikon torstai eli 3.10.2013 oli meillä surupäivä. Meiän 15v Ninni rodultaan Cotton de tulear jouduttiin lopettaan. Vanhuus toi mukanaan siitä aiheutuvia oireita ja lisäksi Ninni kärsi pahasta ihottumasta. Olihan tämän päätöksen tekeminen ollut jo jonkin aikaa tiedossa, mutta nyt se oli tehtävä. Eläinlääkäri tuli meille kotiin ja Ninni sai nukkua pois rauhassa. Onneksi hyvästelin Ninnin edellisenä sunnuntaina, sillä olin itse tuolloin Sjoella ja hyvä niin. Vieläkin tulee pala kurkkuun tästä aiheesta puhuttaessa ja nyt tätä kirjoittaessa, mutta eihän luopumisen pitäiskään tuntua hyvältä.

Pitkästä aikaa laitoin muutaman kynttilän palamaan ja heti nousee tunnelma pilviin. Mukavaa sunnuntai-iltaa lukijoilleni! :)

4 kommenttia:

Kiitos palautteestasi!