torstai 28. marraskuuta 2013

"Don't stop now just be the champion, work it hard like its your profession..."


 
Viime viikon perjantaina ajelin Tupperwaren tukun kautta kotiin täältä Seinäjoelta. Sain välitettyä eteenpäin tuotteita niitä kaipaaville ja  itsellenikin oli eksynyt pussiin muutamia juttua (omia hankintoja+saatuja). Voisin joskus kuvailla niitä, mitä mulla jo on. :) Tällä viikolla ois kivoja tarjouksia, kuten hello kitty -vuoka! Nyt ois myös hyvä tilaisuus kokeilla tätä hommaa, sillä hieno kampanja menossa tällä viikolla. ;) 

Asiasta toiseen...kun vihdoin pääsin perjantaina kotiin, oli muru järkänny mulle yllärin. En tienny tästä mitään ja yhtäkkiä olinkin Tampereella Plevnassa kattomassa Nälkäpeli 2. Oli muuten hyvä, ja jos tykkäsit ekasta, niin suosittelen!


Oon asunu nyt tässä kämpässä noin kolme kuukautta ja sain mun telkkarin vasta nyt toimimaan. Tai siis en mä sitä saanu, vaan mun kämppiksen kaveri kävi laittamassa sen. :D Oon niin tunari noiden kanssa, että huhhuh! Tänä aikana mä oon kyllä myös tajunnu sen, että pärjäisin ihan hyvin ilmankin tota koko kapistusta, mutta tuo se jonkinlaista seuraa, jos se on päällä ja nyt nään salkkarit ajallaan. Uusi päiväkin on jääny kokonaan kattomatta, mutta ehkä alan sitäkin seuraileen. Taas alan viettään enemmän aikaa muunki kuin tietsikan ruudun ääressä tai no enpä usko. Lueskelin tossa kauneus&terveys -lehdenkin läpi, vaikka se tulikin jo muutama päivä sitten. House-jaksonkin ehdin katsoa ja jooo tein myös koulutehtävän. :)

 

On tää koulunkäynti mukavaa, kun opettaja tarjoaa meidän virtuaaliyritykselle pullakahvit(+haalarimerkin) siitä, että meitä kuvattiin vain hetki johonkin videolle. Muut katteli kateellisina, kun käveli meiän boksin ohi. :D Meillä on muutenkin niin paras vy-ryhmä, tykkään!

Iltapalaksi söin naminami salaattia ja pitihän siitäkin nyt napata kuva. Huomenna alkaa koulu vasta 12:15 ja on ruotsia ja venäjää. Mulla tosiaan alko viime viikolla venäjä ja oon niin onnellinen, että valitsin sen kielen. Oon melko varma, ettei sitä ois tullu opiskeltua millonkaan muullon ja nyt siihen oli tilaisuus. Osaan jo kirjottaa nimeni, wou. :D

Kävin maanantain bodypumpissa ja tänään bodyattackissa. En oo ikinä ennen ollut tuossa jälkimmäisessä ja ihan sika raskas ja tehokas tunti. Kyllä sillä tunnilla kunto kasvaa, jos jollain. Tässä pohdin, että meenkö huomenna ennen koulua vai sen jälkeen salille vai jopa molempina...:D Veikkaanpa, että meen vasta iltapäivällä...aamu-uninen kun oon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!