tiistai 3. joulukuuta 2013

am i wrong


Tänään olin tosiaan siellä konsulentin peruskoulutuksessa ja onneksi pääsin sinne vihdoin! :) Oli kyllä hyötyä ja tietoa tuli hirveä läjä, vaikka jo hetken ollutkin tässä mukana. Sain nuo alla olevassa kuvassa olevat tuotteet, jeee! Tämän viikon viikonlopun ja ens viikon ajan vieraslahjana on tuo keltakantinen minirasia ja tammikuussa tuo vasemmalla oleva minikvartetti! :) Kannattaa pistää korvan taakse. ;)
Hommasin myös tämän mustana olevan extrachefin, joka on koko tammikuun ajan kiitoslahjana emännälle eli aivan ilmainen hänelle! Tän avulla sainkin tänään koulutuksessa päivättyä muutaman uuden esittelyn tammikuulle jes! Tuon oikea hinta on siis 79,90€, joten vetää aivan sanattomaksi. Tuolla pystyy tekemään levitteet, smoothiet, hienontamaan kasvikset, keksit....ihan kaikki! Meikä ihan into piukeana koulutuksen jäljiltä, joten koittakaa kestää...on vain liian hyvää ollakseen totta. :)

Eipä mulla muuta tällä kertaa, halusin vaan jakaa täällä mun innokkuuden näistä loistavista tuotteista ja kampanjoista. Multa saa kysellä ehdottomasti lisää, jos vähänkään kiinnostusta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!