tiistai 21. tammikuuta 2014

Avonista Houkutukseen


Tänään käytiin koulun jälkeen Hennan kanssa kahvilla keskustassa ja äsken söin tortilloja, joten kohta on hyvä mennä täydellä vattalla salille. :p Sitä ennen halusin tulla tekeen ihan pienen päivityksen.

Tilasin Hennan kautta Avonilta tässä ennen joulua muutaman tuotteen. Ne ei ehtiny kuitenkaan tulla jouluksi, joten sain ne nyt vasta loman jälkeen...eikä sillä väliä. :) Tilasin itselleni kaksi suihkugeeliä (500ml), joista varsinkin tuo Winter Cocoon on ihanan tuoksuinen. Itselleni tuli myös tuo oikealla ylhäällä oleva kasvoille tarkoitettu porkkanarasva. Äidille tilasin jalkapohjien kovettumiin rasvan, koska sillä on ne niin kovat ja haljenneet, hyi.
Jos sulla itselläs on halukkuuta saada Avonin tuotteita ja sulla ei ole tiedossa ketään konsulenttiä, niin mä voin kyllä toimittaa niitä Hennan kautta. Ota rohkeasti yhteyttä! :)

Sitten aivan toisiin asioihin. Mulla on tullut yhtäkkiä aivan outo halu lukee kirjoja (muita kuin koulukirjoja, tietenkin). En ole koskaan ollut mikään lukutoukka ja nyt tuli joku ihme into siihen. Niinpä lainasin mun yhdeltä kaverilta Twilightin ensimmäisen osan ja oon jo hyvää vauhtia päässyt alkuun. Katsotaan nyt kauan tätäkin villitystä riittää.

HUI, kello juoksee kauheeta vauhtia eteenpäin. Täytyykin nopeesti laittaa kimpsut ja kampsut kasaan ja lampsia salille, marsmars! Ensin core (keskivartalotreeni 30min) ja sen jälkeen jalkatreeni salin puolella. Hassun hauskaa viikkoa lukijoilleni! :)

2 kommenttia:

  1. Noi Avonin suihkugeelit on kyllä hyviä ja ihanan tuoksuisia :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa ajattelit äipän kauniita jalkoja;)

    VastaaPoista

Kiitos palautteestasi!