keskiviikko 29. tammikuuta 2014

bilehile, hot or not?

Tänään on jälleen keskiviikko ja sehän on täällä Seinäjoella se kuuluisa opiskelijabileiden päivä. Eihän niitä nyt aivan joka keskiviikko ole, mutta melko useesti kuitenkin. Tänäänkin on "Tipattoman tappajaiset" Ilonassa ja viime keskiviikkona oli ensimmäiset bileet joulun jälkeen, jeswuhuu!
No, pointtihan tässä postauksessa ei ole se, että kuinka fantsua ja ihanaa tuo bilettäminen oikein on. Pikemminkin siitä on tullut melkoinen punainen vaate mulle tämän opiskelun myötä. Olin itse monissa riennoissa mukana syksyllä opiskelujen alkuvaiheessa ja mielestäni niissä kannattaakin olla mukana sen vuoksi, että tutustuu ihmisiin. Siten pääsee paljon paremmin mukaan ja saa ympärilleen hyviä ystäviä. Uskon, että se oli myös aluksi jotenkin hienoa ja uutta, että tällainen pikkukylän asukki pääsi näkemään oikeaa kaupunkielämää.
On toki hyvä tehdä jotakin rentouttavaa ja hauskaa myös koulun ohella, jottei aivan kypsy tähän touhuun. Itselläni se tapa ei ole enää tuo pippaloissa käyminen, vaan teen mieluummin jotakin muuta ja järkevämpää. Ja en siis väitä, ettenkö menis enää mihinkään opiskelijabileisiin (koska ne merkit on aivan parhaita!), mutta sillälailla kiinnostusta siihen touhuun ei enää ole. Nämä muut tavat, miten vietän vapaa-aikaani ovat esimerkiksi salilla ja ryhmäliikuntatunneilla käyminen, kavereiden kanssa kahvilla, shoppailemassa tai elokuvissa käyminen tai vain ystävien luona chillaileminen. En halua moralisoida tai saarnata sen enempää, halusin vain jakaa tämän hetkisen mielipiteeni asiasta.
Nauttikaa tästä päivästä tavalla, josta itse pidätte! :) Kohta suuntaankin askeleeni kohti Easyfitiä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!