keskiviikko 8. tammikuuta 2014

ei pahalla mut tahallaan


Nyt oon saanu tehtyä muutamia rästissä olleita koulutehtäviä ja fiilis on hyvä, vaikkakin niitä tulee koko ajan lisää. Nyt joulun alla ja sen jälkeen on tullu muutamia arvosanoja tenteistä yms ja suurin osa on menny kyllä tosi hyvin. Markkinoinnin tentti on ainoo, josta on tullu 2 ja uusin sen ens perjantaina, koska siitä on oikeesti mahkut saada 3 tai 4 (ehkä). :D Tänään sain myös enkun numeron ja 3 tuli että rapsahti! Oon siitä niin onnellinen, koska tavotteena oli vain päästä läpi. Ja siis huomiona se, että en vaadi itseltäni todellakaan täydellisyyttä ja aio uusia kaikkia tenttejä, joista tulee vähän huonompi. On oikeestaan suuri ihme, että jaksan edes yrittää korottaa jotakin numeroa vapaaehtoisesti. :D

 Kuvissä näkyy mun eilisen ja tämän päivän iltapalat, mutta ei anneta kuvien vääristää todellisuutta. Mussutin esimerkiksi eilen innoissani suklaata hedelmien jälkeen ja pelkäänpä, että tänäänkin hieman maistan onko maku muuttunut eilisestä. Pitäähän se nyt syödä, ettei pilaannu tuossa pöydällä! Tämä tapa olisi kiva saada pois, mutta minkäs teet.
Tänään olinkin sitten Hennan kanssa salilla rääkkäämässä jalkaparkojani. Nyt sitten mussutan tuota rahkaa tässä samalla ja ajattelin katsoa josko telkkarista tulis jotain kivaa tai sitten pistän house-jakson pyörimään. God natt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!