perjantai 28. helmikuuta 2014

kokki kolmonenOli pakko laittaa tuo Kliffin biisi Mun Jopo, koska jotenkin hauska kappale. Kuuntelin Suomipopin podcasteistä, kun ne veti studiossa pätkän tosta ja se oli makeen kuulonen! Mutta älkää nyt luulko, että fanitan noita ihan kybällä, no nou. :D

Kokkailin tänään sapuskaa, kun kerran täällä kotona lomailen ja äippä käy töissä kuitenkin. Ensimmäistä kertaa elämässäni maustoin itse broilerit, sillä aina ostan valmiiksi marinoituja. Ihan hyvin onnistu, vaikka parempiakin on tullu syötyä, mutta ehkäpä jo ens kerralla tulee vielä parempia. ;) Illalla tein vielä persikkarahkaa, namnam oli hyvää! Olis vaan pitänyt tehdä isompi annos, sillä se meni hetkessä parempiin suihin. Persikkarahkaan tuli siis purkki maitorahkaa, vispikermaa (2 dl), 5 persikan puolikasta ja 1 rkl sokeria. Mun mielestä tohon ei edes välttämättä tarvis tota ruokalusikallista sokeria, mutta porukat kyllä laitto vielä omiin annoksiin vähän lisääkin. Elikkä sitä saa laittaa oman makunsa mukaan!

Tänään on ollut jotenkin masentava ja ärsyyntynyt päivä. Ei ole mitään erityistä syytä tai aihetta, mutta jotenkin vain stressaantunut olo. Liekö koulun alku jo ahdistavan vai oliko vain muuten totinen torstai. Huomenna täytyy nousta oikealla jalalla ja jos vaikka leipasis laskiaispullia...eiköhän perjantai ja herkut saa mielen kohoomaan! ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!