torstai 20. helmikuuta 2014

treenipöksytAjattelin tehdä teille kolme eri postausta treenikamppeisiin liittyen. Tässä ensimmäisessä esittelen muutamia omia silmiäni miellyttäviä treenitrikoita, toisessa treenipaitoja/-toppeja ja kolmannessa treenikenkiä sekä lenkkareita. Olen ihan sekoamispisteessä selaillessani näitä kaikkia urheiluvaatteita ja tekisi mieli saada noista kaikki, mutta ei ei ei. Mulla on jo tällä hetkellä ihan mukavasti treenivaatteita, mutta seuraavana hankintana on jonkinlaiset uudet trikoot. Vielä en ole päättänyt millaiset ja koska hankin, mutta kovasti olisi halua ne saada!
Onhan se hieman hullua, että täytyy saada uusia vaatteita, joita käyttää salilla hikoillessaan. Mitä väliä millaiset kuteet siellä on päällä, koska se ei suoritusta sinällään paranna. No...mun mielipide asiaan on se, että uudet, hyvännäköiset ja istuvat treenivaatteet on kaikista parhaimmat. Itselläni se lisää huimasti motivaatiota, kun saa salille jotakin uutta ja taas jaksaa rehkiä monta viikkoa. Ja kyllähän nuo on suunniteltu juuri hikoiluun eli hengittävät huomattavasti enemmän kuin normaalit puuvillasta tai keinokuiduista tehdyt vaatteet. Eihän salilla ole tarkoitus näyttää hyvältä ja esitellä itseään uusissa trikoissa, mutta kyllä ainakin itse haluan panostaa ulkonäkööni myös siellä. Enkä tarkoita tosiaankaan, että täytyisi laittaa kauheet pakkelit naamaan ja oikein muodoille suotuisat vaatteet niskaan vaan juurikin sitä, että itse viihtyy ja tuntee olonsa mukavaksi. Silloin saa tehtyä kaikista parhaimman treenin ja salillekin lähtee mielellään! Tästäkin asiasta on monia mielipiteitä ja olisikin kiva kuulla mitä te ajattelette tällaisesta välineurheilusta?? :)

PS. Mulla alkoi tänään hiihtoloma, joten melko hyvissä fiiliksissä ollaan! ;) Palaillaan!

2 kommenttia:

  1. oon kans samaa mieltä, että uudet treenivaatteet antaa motivaatioo. gina tricotilla oli kans muutama hyvännäkönen urheiluvaate, mutta ei kans tällä hetkellä oo varaa moisiin. :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä en muuten kattonutkaa...selasin oikeestaan vaan stadiumin, fitnesstukun ja zalandon :))

      Poista

Kiitos palautteestasi!