tiistai 18. helmikuuta 2014

new watch

 
 I'm so happy happy happy! Vihdoin ja viimein sain hankittua itselleni kellon, johon sain rahat joululahjaksi. Lähdin koulun jälkeen hieman kiertelemään kaupungille ja yhtäkkiä huomasin olevani Torikeskuksen Kello- ja kultasepänliike Uimolan ikkunoita ihastelemassa. Siinä sitten hetken katseltuani päätin mennä sisälle ja tulla se kello kädessäni pois sieltä. Oon jo aiemminkin käynyt katselemassa ja sovittelemassa kelloja, joten ajattelin etten koskaan ole täysin varma, mikä miellyttää eniten.
Päädyin Guess:n punakultaiseen kelloon, vaikkakin tämänvärisiä kelloja en ole hirveästi edes katsellut. Se kuitenkin ponnahti silmiini jo ikkunassa, joten halusin kokeilla ja tykästyin. En myöskään aluksi edes halunnut pyöreää näyttöä, mutta kovin pyöreältä se nyt näyttää. ;) Halusin kellon olevan hieman kookkaampi, mutta mielestäni tämä ei kuitenkaan ole aivan mohlo. Kellosta otettiin pari palaa pois, joten nyt se ei pyöri kädessäni, mutta kuitenkin liikkuu jonkin verran. Kokeiltiin myös kolmen palan ottoa pois, mutta mielestäni se oli liian ahdistava. Voin kyllä mennä liikkeeseen otattamaan yhden palan pois, jos kellon pieni heiluminen alkaa häiritsemään.

Olen nyt aivan onnesta soikeana, enkä tiedä mitenkä päin olisin. Nytkin se on kädessäni ja aina välillä ihailen sitä tässä kirjoittaessa. Voi olla, että monen mielestä on turhamaista maksaa kellosta kauheita hintoja, kun halvemmallakin saa kivoja. Mielestäni rahaa voi kuitenkin käyttää huonompiinkin asioihin ja tämä on kuitenkin melko pitkäikäinen hankinta.

Mitäs mieltä olette? :)

6 kommenttia:

 1. Oi vitsi, todella kaunis kello :) Itselläni on hopeinen Guessin rannekello ja olen kyllä niin tyytyväinen ollut siihen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olenkin katsellu sitä blogistas ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mohlo on sana! :D tuntu kyllä todella tyhmältä kirjoittaa se ja se näyttääkin typerältä :DD kiitos!

   Poista

Kiitos palautteestasi!