tiistai 11. helmikuuta 2014

nya saker


Moikka! Mulla on jo kauhee hinku hiihtolomalle, joka on meillä viikolla yhdeksän, mutta jos nyt vielä hetken jaksais. Tässä ennen lomaa on kuitenkin laskentatoimen, oikeustieteen ja venäjän tentit, joten pakko pinnistää! Laskentatoimen tentti onkin perjantaina ja siihen oon jonkin verran jopa jo lukenut, mutta vielä täytyy muutamia tiliristikoita täytellä. :P Oikeustiede ja venäjä on sitten ensi viikolla, eikä olis yhtään pahitteeksi alkaa lukea tuota oikeustiedettä...pelottaa se jo valmiiksi.                                                                                   Eilen oltiin Hennan kanssa salilla ja bongattiin sieltä yksi Hunksien jäbä tai vissiin ryhmän uusi tulokas. Olihan tää nyt pakko teille kertoa, kun niin ihq juttu...no jaa, tiedäppä tuosta. Tänään olin sitten yksikseni pumppailemassa ja torstaina meen Annikan kanssa, kun se on pitkästä aikaa maisemissa täällä Seinäjoen suunnalla. Muulla ajalla yritän panostaa tuohon kouluun mahdollisimman täysillä näin ennen lomaa!
Hain myös tuossa hetki sitten lähi-Siwasta Zalandolta tulleen paketin, sillä tilasin sieltä viime viikolla kengät ja repun. En ole ennen kyseisestä nettikaupasta mitään ostanut, vaikka usein olen sivuilla pyörinytkin. Olin kyllä positiivisesti yllättynyt Zalandolta tilaamisen helppoudesta, sillä toimitus oli melko nopeaa sekä hintaan sisältyi ilmainen toimitus ja palautus. Olen melko varovainen tuon nettitilaamisen kanssa ja en raaski maksaa kauheita toimitusmaksuja varsinkaan, jos en ole varma tuotteiden sopivuudesta. Näiden ilmaisten toimitusten ja palautusten vuoksi uskalsin myös ostaa kengät, vaikka niitä en mielellään kokeilematta ostakaan. Ajattelin palauttavani tuotteet, jos eivät miellytä, mutta toisin kävin. Tykkäsin molemmista ja aion pitää ne. Tilauksen pystyi myös maksamaan esim. verkkopankissa tai laskulla ilman lisäkuluja ja itse otin laskun. Kaikki siis toimi hienosti ja uskon tilaavani Zalandolta joskus uudelleen. :)

 Tässä ne ovat:

Mitäs mieltä te ootte tuosta Zalandosta?

4 kommenttia:

 1. En oo koskaan tilannut tuolta mitään, mutta joskus oon katellu sieltä sivuilta. Mulla vaan netti jumittaa sillä sivulla ihan koko ajan, niin en oo koskaan silleen kunnolla sieltä voinut katella.. Ihanat kengät ja reppu. Pitäis itselläki katella joku reppu kun nyt on alkanu tuntuun että sellasta vois taas käyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmi, jos se sillain jumittaa aina ;/ Nojoo, halusin justiinsa sen takia, että on paljon helpompi pyöräillä kouluun painavan repun kuin laukun kanssa! :)

   Poista
 2. Vau mitkä ostokset! Oliko kalliit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä nyt kauheen...kengiks ja repuks suht.koht halvat :)

   Poista

Kiitos palautteestasi!