maanantai 17. helmikuuta 2014

tentamen


Kukkuu! Tänään piti päästä koulusta vasta neljältä, mutta ollaan oltu vy-ryhmän kanssa niin ahkeria, että otettiin vähän omaa lomaa. ;) Nyt tässä oottelen kämppistä koulusta, jotta päästäs tekeen kanariisipataa...kauhia nälkä! Jaaaa nythän ulko-ovi kävikin jo ja päästään kokkailemaan. Sattupa somasti. Paitsi että päätettiin tehä pyttäriä makaroneilla, älkää kysykö enempää.

 En oo varmaan ees laittanu yhtäkään kuvaan tosta mun tän talven talvitakista. Joten ajattelin nyt laittaa, vaikkakin tosi huono kuva onkin. Tykkään tosta niin paljon, kerrankin on tarpeeksi lämmin ja ulkonäkökin miellyttää. Myös uudet Zalandolta hankitut kengät ovat päässeet kovaan käyttöön! ;)


Tänään luenkin sitten huomiseen oikeustieteen tenttiin, johon oon vasta hieman muistiinpanoja lukenut. Hain kirjastosta tuon juridiikan perusteet -kirjan, jossa on vaan reilut 700 sivua! Nooo, onneks se koko kirja ei ole koealueena, mutta ehkä silti olis voinu hieman aikasemmin aloittaa lukemisen. :D
Kohta onkin ruoka valmista ja sen jälkeen alotan luku-urakan ja saa nähdä, jos salille vielä hipsisi... :)

2 kommenttia:

  1. mistä toi takki on? :) ja mitä tuo leipä on? :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on vero modasta :) Leipä on äidin tekemää, nimeltään saaristolaisleipä ja maistuu vähän ehkä limpulle...hyvää ja terveellistä!

      Poista

Kiitos palautteestasi!