maanantai 17. maaliskuuta 2014

Ensikohtaaminen maapähkinävoin kanssa

Juuri eilisessä postauksessa sanoin, etten tule kirjoittamaan postauksia kovin usein kännykällä, mutta miten kävikään. ;) Tässä mä taas sängyllä makoilen, kirjoittelen postausta ja pakoilen nukkumattia. Mutta asiaan! Tänään oli kauppapäivä ja hamstrasin taas koko viikon syötävät kasaan. Oon kyllä todennut todella hyväks tämän systeemin, että ostan kerralla viikon ruuat. Ei tule ostettua kovinkaan paljoa turhuuksia ja luulen  myös rahapussin kiittävän. En myöskään osta kuin jonkun yhden herkuttelujutun koko viikon ajaksi, jonka luultavasti ostaisin joka kerta kaupassa käydessäni. Näin saan vähennettyä mun herkuttelua...täytynee mainita, että koulussa tulee välillä ostettua jotakin hyväskää.
Josko nyt siihen oikeaan asiaan! :D 

Elikkäis kärryihini eksyi tällainen puteli aivan ensimmäistä kertaa:
Sana maapähkinävoi/peanut butter esiintyy vähintäänkin jokaisessa fitnessblogissa ja lopulta monia kertoja luettuani sen hehkutusta halusin itsekin kokeilla. Tämä maapähkinävoi tuntuu olevan enemmän tai vähemmän etenkin noiden punttimimmien suosiossa karkkipäivisin. Ajattelin, että jospa minäkin saisin uuden, hieman terveellisemmän herkun, tällainen herkkupeppu kun oon. Näitä on siis paljon erilaisia, epäterveellisiä ja vähemmän epäterveellisiä. :) Tämä mun ostama on Urtekramin luomu mpv:ta ja koostumukseltaan crunchy ja taisi maksaa n. 3,50€ Minimanista.
No...aluksi vedin huiviin raejuusto&tonnikala mössön, namnam. Sen jälkeen haukkasin palan riisikakusta, jonka päällä oli tätä mpv:ta ja banaania. Täytyy sanoa, että meidän ensikohtaaminen ei ollut rakkautta ensimaistamisella! Se oli jotenkin todella kuivaa ja tahmeaa ja jäi kitalakeen kiinni. Tuosta merkistä olisi myös ollut smooth versio, joten en tiedä olisiko se ollut parempi. Ensimmäisenä tuli mieleen ajatus, että tästäkö ne kaikki hehkuttaa...hyi olkoon! Monet ovat kyllä blogeissaan sanoneet, että aluksi eivät tykänneet, mutta nykyään aivan lempparia. Täytyy vielä kokeilla tuota vaikka smoothieen, rahkaan, puuroon tms ja ehkä testata jotakin toista merkkiä, ennen kuin tuomitsen kokonaan. Saa nähdä tuleeko mulla ja mpv:lla olemaan yhteistä tulevaisuutta! ;p

Onko teillä kokemusta maapähkinävoista tai kenties suositella jotakin tiettyä? :)

4 kommenttia:

 1. Voi ny maapähkinävoi! :D Säähä meinaat olla iha fitti kohta (: t.riksu

  VastaaPoista
 2. määki ostin tota ja kun maistoin niin hyi hyi, maistu ihan pahvilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin siltä ja tosi suolaista :D Mutta se koostumus oli siinä ehkä kaikista karmein!

   Poista

Kiitos palautteestasi!