perjantai 28. maaliskuuta 2014

Kasa kansantaloutta

Moikka! Istun tässä kolmatta tuntia limenvihreässä auditoriossa kuuntelemassa kansantalouden perusteita. Mielenkiintoinen opettaja tekee tunneistakin mielenkiintoisia, mutta mieluummin kuitenkin kirjoitan postausta tässä samalla. :D Kahvikupponen on tyhjä, odotan ruokkista, täytän kalenteria, selaan uutisia, lueskelen blogeja ja samalla muka kuuntelen opetusta...nooo, ehkä kuitenkin jotakin jää korvan taakse. Näiden tuntien jälkeen on vielä venäjää pari tuntia, jonka jälkeen meen kämpille siivoon ja tiskaan, jotta voi hyvillä mielin hypätä junaan kohti kotia.

Eilen mulla olikin vapaapäivä, jonka pyhitin liikunnalle ja ruoalle. Aamusta kävin salilla tekemässä rinta+ojentajat+olkapäät -treenin ja iltapäivällä kävin testaamassa Seinäjoen uimahallin. Oli kyllä ihan mukava halli ja kiva päästä saunaankin näin viikolla. Siellä maksaa 2,50€/2,5h eli ei ole paha hinta ja aion kyllä mennä uudestaan uiskenteleen.
Iltapalaks väsättiin kämppiksen kanssa karjalanpiirakoita munavoilla ja oli kyllä hyvää pitkästä aikaa. 

Tänään pääsen taas viikon päätteksi poikkiksen kainaloon, jee ihanaa. Huomenna Suvi ja Riikka tulee meille yöksi pitkästä pitkästä aikaa ja varmasti on höpötettävää yömyöhään. Ihana nähdä tyttösiä pitkästä aikaa. :)
Hyvää viikonloppua ("mä jatkan skarppina tunnin seuraamista")!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!