maanantai 24. maaliskuuta 2014

Maanantain mietintöjä

Makoisaa maanantaita teille lukijoille! :)


Viikonloppuna kävin Alman kanssa hieman pidemmillä lenkeillä ja taas pulpahti mieleen ajatus siitä, kuinka paljon enemmän tulisi lenkkeiltyä Seinäjoellakin, jos koiruli olisi täällä. Silloin olisi pakko nostaa takapuoli ylös penkistä useamman kerran päivässä ja vieläpä kerran oikein pidemmäksikin aikaa. Toki tähän väliin täytyy myöntää, että en ole koskaan ollut kovin ahkera koiran ulkoiluttaja tai sanotaanko ennemmin lenkittäjä, sillä jotenkin olen siitä aina luistanut.

Hommahan on siis sillä tavalla, että mä muutan kesäksi kokonaan kotiin ja jätän tämän ensimmäisen opiskelija-asuntoni jollekin toiselle opiskelija raukalle. :D Kesän aikana yritän hakea itselleni täältä Seinäjoelta kohtuuhintaista yksiötä, johon voisin muuttaa sitten syksyllä koulujen alkaessa.

Syy, miksi pohdin aluksi Almaa ja sen kanssa lenkkeilyä, liittyykin juuri tuohon ensi syksyyn. Yritän luultavasti hakea sellaista asuntoa, johon saisi ottaa koiran. Syksy, yksiö ja lemmikit sallitaan ovat vain melko mahdoton yhtälö täällä ja pelkään, etten löydä sellaista. Tuo lemmikkien salliminen ei nyt aivan välttämätöntä ole, mutta suotavaa kylläkin. Alma voisi siten välillä olla mun luona täällä ja välillä taas kotona. Tiedän, että kultainennoutaja kerrostaloyksiössä ei ole paras mahdollinen ratkaisu, mutta en koe sitä täysin mahdottomaksi, sillä täällä se saisi joka tapauksessa enemmän huomiota ja liikuntaa. Voi myös olla, että Alma ei edes sopeutuisi kerrostaloon, joten kaikki ovat vielä avoinna, eikä mitään ole lyöty lukkoon. Tällaisia maanantai-illan mietintöjä.

Seuraavaksi muutama instagramkuva viime päiviltä:

Salille voi tehdä lettejä yms, mutta kouluun voikin sitten mennä täysin harakanpesänä!

Viikonloppuna tein itselleni aamupalaksi kanamunaleipiä ja illalla mansikkarahkaa mustikoiden kera, nam.

Tänään olikin vuorossa jalkapäivä ja treenin jälkeen loihdin tuollaisen herkkuannoksen, jossa on vähän kaikkea...nuudelia, riisiä, tonnikalaa, paprikaa, herneitä, porkkanaa, kurkkua, raejuustoa. Nykyään syön myös joka aamu vitamiinitabletin ja pari omega-3 pilleriä.

Tällä viikolla mulla on torstai vapaata (mitäs tää tällanen koulunkäynti on?) ja ajattelin mennä katsastaan Seinäjoen uimahallin ja saas nähdä, mitä muuta keksin! Nyt kuitenkin höyhensaarille ja huomenna jatketaan viikkoa pirteänä, eks je? :)

2 kommenttia:

Kiitos palautteestasi!