maanantai 3. maaliskuuta 2014

time doesn't matter love is forever

Seinäjoella taas lomailun jälkeen ja paluu ihanaan (lue ärsyttävään) arkeen palannut. Viikonloppuna iski pienoinen flunssa ja vielä jatkuu, mutta onneksi ei kuumetta oo ollut. En siis päässy tänään salille ja tuskin huomennakaan, saas nyt nähdä. Ei tää viikko kuitenkaan ihan huonosti oo alkanu, sillä muutamia piristysruiskeita olen saanut tähän päivään.


Postilaatikossa odotti kaksi ihanaa lehteä, toinen tilaamani kauneus&terveys ja toinen ilmaislehti talo&koti. Näiden seuraksi vielä kupponen kuumaa kahvia, niin avot!


Vihdoin muistin ottaa kotoa HOO&PEE:stä tilaamani julisteet. Ne näyttää kuvassa vielä pienemmiltä mitä oikeasti ovat ja tuo kivaa piristystä tänne valkoisille seinille. Vielä kivemmät nuo olis kehyksissä, mutta kun tänne ei saa reikiä seiniin tehdä niin meneehän ne noinkin. Enhän mä tässä asu enää kuin 2-3 kuukautta, mutta kai sitä silti voi vielä vähän sisustaa. ;)

Kouluun menemisessäkin oli jotakin kivaa, kun sain Oriflamelta tilaamani tuotteet itselleni. Kaikki nuo ovat niin tarpeellisia ja on varmasti käyttöä. :)


Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä päivän pelastuksena mun ja pasin kaksvuotispäivä. :) Onneksi nykyään on puhelimet, joilla soittaa ja kuulla edes toisen ääni! 

Tuuli tuule sinne missä muruseni on
Leiki hetki hänen hiuksillaan
Kerro rakkauteni, kerro kuinka ikävöin
Kerro, häntä ootan yhä vaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!