maanantai 28. huhtikuuta 2014

ompusta voimaa

Nykyään tulee junassa istuttua melko paljon ja tuo vasemman puoleinen kuva on otettu viime viikon keskiviikolta. Silloin oli niin kesäfiilikset ja muutenkin todella onnellinen olo. Nyt ei enää ehkä niinkään, kun motivaatio kouluun on hieman kateissa ja silti pitäisi vielä jaksaa. Nytkin tässä oon kirjotellu omaa osuuttani ryhmätehtävään aiheena "Suomen talouden tulevaisuus". Kävin tossa keskustassa myös moikkaamassa Hennaa ja kohta jatkan tuota koulutehtävää, blääh.

Kävin tuossa viikonloppuna siskollani suunnittelemassa hieman häitä. Meinaa jo hieman kaasollakin tulla paniikki, että miten kaikki hommat ehditään ajoissa. Toivotaan parasta! Kuvassa on siskon Leo-kissa ja se niin ihana, kun tulee vain syliin nukkumaan kehräten. Meiän kissat ei paljoa sylissä viihdy, paitsi toinen nyt välillä tulee kynsimään jalkojen päälle. :D


Kotona ollessani kaivoin pyöräni varaston perältä, pumppasin renkaisiin ilmaa ja lähdin sotkemaan salille. En oo pitkiin aikoihin pyöräilly (paitsi kouluun mummo-pyörälläni), niin tuntui kyllä tosi mukavalta pitkästä aikaa. Kävinkin sitten pariin otteeseen kuluttamassa asfalttia. ;) Kaiken hikoilemisen jälkeen on ihana päästä suihkuun ja teki mieli jopa hieman edes laittautua. :)


Pasi tilaili Fitnesstukulta tässä hetki sitten vähän jutskia ja mäkin sain paidan, juomapullon, vitamiineja ja ompun (tsekkaa otsikko) kuminauhan (liila, 200cm x 32mm = 22 kg-34 kg). Testasin sitä jo leuanvedossa ja auttoi mua just sopivasti. Nyt vaan treenaileen leukoja enemmän! ;) Täytyy vielä koittaa, että auttaisiko tuo dippien teossa.

Tehtiin myös perjantaina Pasin kanssa ite hampurilaisia. Tai no pihvit tehtiin itse ja väliin ostettiin salaattia, tomaattia, kurkkua, juustoa ja majoneesia sekä myös sämpylät. Namnam, oli kyllä maukkaita ja täyttäviä! :)

Rupeenpa kirjottelemaan vähän Nokia jälkeisestä Suomesta tekstiä ja sen jälkeen suihkun kautta tutimaan. Hyvää yötä ja alkanutta viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!