torstai 3. huhtikuuta 2014

sanon irti


Tällä viikolla olen irtisanonut Seinäjoen kämpän ja kuntosalijäsenyyden. Kämpän avaimet on luovutettava viim. 31.5. ja viimeinen treenipäivä on 3.5. Asun täällä siis kuukauden ilman mahdollisuutta päästä salille. Onneksi meillä ei ole kovin paljoa koulua toukokuussa, joten täällä ei tule hirveesti hilluttua. Kuntosalin avaimen (jota en voi siis enää 3.5. jälkeen käyttää) jätän vielä itselleni, sillä tällä hetkellä ajattelin jatkaa samalla salilla myös ensi syksynä.

Tämä ensimmäinen opiskeluvuosi on mennyt kuin yhdessä hujauksessa, vaikka eihän se siltä aina ole tuntunut. Välillä on koulunkäynti puuduttanut ja kiinnostus kaikkeen ollut lähes nolla, mutta näin kesäloman korvilla kaikki tuntuu paljon valoisammalta. Kesätyötkin alkavat jo ensi kuussa ja taas palaan hetkeksi kokonaan 'juurilleni'. :D Odotan myös innolla ensi syksyä...kuinka asumiskuviot ja opiskelut muuttuvat, jos muttuvat. :)

Tässä kuvia instagramin arkihaasteesta ja mun arkeenhan kuuluu syömistä, koulua ja salia. :)
Tänään koulu loppui taas jo 11:30, jonka jälkeen käväsin siellä syömässä ja poljin kämpille. Hetken sulateltuani menin salille tekemään koko yläkroppaa, koska oon tällä viikolla tehny hieman enemmän aerobista ja ainoastaan jalat oli rääkätty. Nyt mulla on tässä suunnitelmissa, että josko menisin vielä salille matolle lenkkeileen tai toinen vaihtoehto on lähteä uimaan. Ja kolmannenhan kaikki tietävät...löhöily ja mässäily homepeppuna!

1 kommentti:

  1. Vuosi meni kyllä tosi nopeesti. Tsemppiä kämpän hakuun, syksyllä sitten ne tuparit! :D

    VastaaPoista

Kiitos palautteestasi!