tiistai 13. toukokuuta 2014

sekametelisoppa

Ens viikon tiistaina pitäis käydä viimeisen kerran koululla tekemässä ryhmätyö loppuun ja palauttamassa kotitentin vastaukset. Muuten koulu loppuikin perjantaina ja tänään alkoi sitten työt. Tässä kolmena päivänä oon auttamassa siivoomisessa ja leipomisessa ja perjantaina avataan Kallenaution ovet. :) Ihanaa päästä välillä töihin ja uskon, että sykyllä koulukin maistuu taas aivan eri tavalla. Viime kesä meni jotenkin todella nopeesti, mutta tänään Kallenautiossa havahduin kuinka nopeesti myös talvi on mennyt. Aika vaan sujahtaa nopeammin eteenpäin vuosi vuodelta, hui.

Tein äidille äitienpäiväkakun ja on kyllä niin omatekosen näkönen että huhhuh!
Eilen olin Tupperwaren kokouksessa Tampereella...sieltä saa aina sylin täydeltä uutta innostusta. :)
Väsäsin tossa vähän iltapalaa...kanaa, nuudelia ja kasviksia.
Eilen ja tänään olen tehnyt toiminta työyhteisössä -kurssin moodle-tenttiä ja huomenna vielä viimeinen yritys. No ainakin olen jo päässyt siitä läpi eli ei hätää. Jotenkin on niiiiiiiin kiva, että alkoi kesäloma...pakko vielä kerran hehkuttaa! Tykkään kyllä koulustani, mutta saapahan vähän kasvatettua taas motivaatiota kesän aikana.

Almalla kävi hieroja toisen kerran ja meni jo paljon paremmin verrattuna edelliseen. Alma pysyi jopa hierojan läheisyydessä koko ajan, eikä juossut ympäriinsä. Hieman rauhattomuutta, villiintymistä ja stressaamista esiintyy vielä. Toivotaan, että Alma tottuu hierojaan ja oppii rentoutumaan. Mielestäni tämä hieroja on siinäkin mielessä hyvä juttu, koska henkilö on täysin tuntematon Almalle. Alma siis kyllä tykkää kaikista ihmisistä ja haluaa heti rapsutuksia, mutta ei oikein rauhoitu ollenkaan uusien ihmisten seurassa. En tiedä, auttaako tämä hieronta yhtään siihen, mutta uskon ja toivon niin. Seuraava kerta onkin jo ensi viikolla, sillä Almalla on jäykkyyttä takaosassa, niin samalla saataisiin nekin auki (siis käytöskoulun lisäksi:D).

Aikamoinen sekametelisoppa tästä postauksesta tulikin. :D Kohta alkaa duudsonit, joten telkkarin ääreen mars!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos palautteestasi!