keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

hyvä aloitus viikolle


Tämä viikkoi alkoi kaikinpuolin hyvin. Maanantai oli vapaa, jolloin sattui myös olemaan aurinkoinen päivä. Vietinkin siskon poikien kanssa pari tuntia rannalla uidessa, loikoillessa ja musiikkia kuunnellessa. Pientä rusketusta on jo havaittavissa, mutta aivan liian vähän! Onneksi en ole kuitenkaan polttanut itseäni auringossa, vaan hiljaa hyvä tulee.
Maanantaina kävin myös kampaajalla hieman uudistamassa reuhkaani. Kampaajani maksoi vähemmän kuin yleensä, sillä mulla värjättiin vain tyvi ja leikattiin huonot latvat pois. Annoin siis itselleni luvan vähän panostaa hiustenhoitotuotteisiin ja kyselin kampaajalta mun hiuksille sopivaa shampoota ja hoitoainetta. Hän suositteli Fudgen Smooth Shot -sarjaa, joka lisää kiiltoa ja poistaa sähköisyyttä. Olen erittäin tyytyväinen tuohon pakettiin, jonka hinta oli 28€. Ja aivan täydellinen tuoksu! Kävin myös hakemassa itselleni liimattavat tekokynnet ranskalaisella manikyyrilla tuleviin häihin. Olisin tehnyt itselleni geelikynnet, mutta aika ei riitä ja työpaikalleni ei sellaiset sovellu. Siskolleni kuitenkin sellaiset teen ja saas nähdä kuinka onnistuu. ;) Ostin myös huvikseni violetit hiuslisäkkeet klipseillä, mutta harmikseni ne olikin melko railakan violetit. Paketti hämäsi ja luulin niitä tummemmiksi.

Maanantaina väsäsin myös itselleni salaatin jääkaapista löytyneistä jämistä. Salaatti sisälsi vihersalaattia, tomaattia, persikkaa ja fetaa...eikä ollenkaan huono combo, suosittelen!

Tänään käväisin Tampereella, mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa. Loppuun vielä kuvat tän päivän salilookista ja uusista hiuksista. Nyt nukkumaan, sillä väsy painaa silmiä ja rankasti.1 kommentti:

  1. Toivotaan että aurinkoiset päivät palaisivat suht pian, vaikka hieman toista on ennusteltu. Ilmeisesti aurinkoa kyllä välillä tuleekin, mutta lämpötila ei kuitenkaan nouse kovin korkealle.
    Täytyypä vaihteeksi laittaakin salaattiin persikkaa!:)

    VastaaPoista

Kiitos palautteestasi!