sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

juhannus 2014

Mun juhannus on ollut erittäin kiireinen, mutta samalla ihana ja ikimuistoinen. Tällä viikolla mulla oli vain maanantaina ja tiistaina töitä, mutta vapaapäivät kuluivatkin häävalmisteluita tehdessä. Vietimme siskoni häitä eilen juhannuspäivänä, joten siksi tämä viikko on ollut raskas. Kaiken sen aherruksen kuitenkin palkitsi ihana hääpäivä. Sain olla siskoni kaasona, joka oli mielestäni kunniatehtävä. Tämän juhannuksen tulen muistamaan aina.


Niin lempeä ja arvostava katse, rakastan häntä! :)

Täytin myös perjantaina pyöreitä, nimittäin 20v! Tuntuu jotenkin aivan käsittämättömältä, mutta uskottava se on (myös teidän!) :D Toki syntymäpäivät eivät nykyään tunnu enää miltään, enkä edes koe tarvetta niitä juhlia. Oli kuitenkin ihana yllätys saada rakkaalta syntymäpäivälahja, joka sisälsi kahdet korvikset ja lahjakortin rentouttavaan spa-kasvohoitoon.

En ehtinyt hirveesti ottamaan häissä kuvia, sillä siellä oli koko illan ammattikuvaaja paikalla. Ajattelin, että saan varmasti siskoltani kuvia sitten jälkikäteen. Katsotaan, jos tässä joku päivä tulisi häistä edes jotakin kuvia.

Huomenna olisikin työpäivä ja silmäluomet painavat jo melko paljon. En silti malta vielä mennä nukkumaan, vaikka ehkä olisi järkevää. Ehkä tässä pian kuitenkin.... :)

2 kommenttia:

Kiitos palautteestasi!